Sport 22.06.2016.

Na stadionu u Krupi niče južna tribina

ČITANJE: 1 minuta

Na stadionu novog člana Premijer lige BiH Krupe iz Krupe na Vrbasu počela je izgradnja južne tribine koja će biti dugačka 60 metara i moći će da primi 1.000 gledalaca.

 

Da ništa nije prepušteno slučaju govori i činjenica da je kao alternativni stadion, da bi se bez problema dobila licenca, prijavljen onaj u Istočnom Drvaru.

“Radovi idu planiranom dinamikom i ubijeđen sam da će sve biti na svom mjestu do starta prvenstva. Sa postojećom i novom južnom tribinom zadovoljićemo propise i imaćemo 3.000 mjesta, što automatski znači da ćemo domaće utakmice u Premijer ligi BiH moći igrati na našem stadionu. Objekat u Istočnom Drvaru danas će obići komisija Fudbalskog saveza BiH i sigurno će dobiti zeleno svjetlo. To znači da na njemu možemo igrati domaće mečeve u slučaju da naš stadion ne bude završen do početka prvenstva. Tako smo osigurali i rezervnu varijantu, ali sam siguran da ćemo igrati u Krupi na Vrbasu”, naglasio je jedan od čelnika kluba Dragomir Ilić.

Prvi dani priprema protiču normalnim intenzitetom, a do sada su u klub stigla tri pojačanja.

“Ajdin Redžić, Zoran Milutinović i Irfan Jašarević za sada su jedina pojačanja, ali biće ih sigurno još. Sada je malo zatišje, međutim, krajem sedmice očekujem nove igrače u našim redovima”, dodao je Ilić.

(Glas)