Vijesti 26.12.2015.

Na tomboli dobili 44 hiljade maraka – kladionica ne da novac

ČITANJE: 1 minuta
kladionica tiketi ATV
Umjesto isplaćenog dobitka od skoro 16.000 maraka – Milorad Petrović danas u rukama drži samo listić sa zaokruženim brojevima.

Iako su on i još dva mladića juče na tomboli u centru Banjaluke pogodili kombinaciju za koju im je trebalo biti isplaćeno skoro 44.000 maraka, vlasnik “Max bet” kladionice odbija da im da novac. Uz obrazloženje – u pitanju je kvar na serveru.

-Mi novac ne uplaćujemo u sudu ni u policiji, ni u Republičkoj inspekciji nego lično kod njega, kod njegove registrovane firme, kladimo se i dobijamo potvrde tiketa- kaže Milorad Petrović.

Igrači koji svaki dan svraćaju u istu kladionicu, i danas su došli ne bi li vlasnika ubijedili da im isplati dobitak. Vlasnik od mušterija nije bježao, ali ih je pokušao ubijediti da dobitak u tolikom iznosu, u uzastopnim izvlačenjima prosto nije moguć.

Vlasnik kladionice nije htio davati izjave, tvrdi da je došlo do greške na serveru, a igrače za sada nema namjeru da isplati jer će pravdu potražiti na sudu.

Igrači kao dokaz pokazuju listiće, potvrdu o dobitku, ali i fotografije koje su napravili u samom toku izvlačenja. Slučaj će epilog dobiti na sudu, a nema sumnje da će kod igrača poljuljati povjerenje.

(ATV)