Politika 07.08.2020.

NAČELNIK PETROVA IZ SDS-a PREŠAO U SNSD: Petković kandidat za načelničku funkciju

ČITANJE: 1 minuta

Savez nezavisnih socijaldemokrata na inicijativu predsjednika Milorada Dodika i nakon dogovora s aktuelnim načelnikom opštine Petrovo Ozrenom Petkovićem, za načelničku funkciju za predstojeće lokalne izbore kandidovaće Ozrena Petkovića.

Dogovor između najvišeg rukovodstva SNSD-a, rukovodstva SNSD-a Izborna jedinica 5 i Petkovića o zajedničkom budućem radu i političkom djelovanju, postignut je s ciljem boljeg i bržeg razvoja opštine Petrovo, odnosno poboljšanja uslova života svih njenih građana, prensi ATV.

Dogovoreni su prvi koraci zajedničkog djelovanja koji, između ostalog, podrazumijevaju sanaciju i rekonstrukciju dionice puta Doboj – Petrovo u MZ Kakmuž, izgradnju i opremanje dječjeg obdaništa, projekti poboljšanja vodosnabdijevanja, pomoć u radu Doma zdravlja Ozren te brojne druge infrastrukturne projekte.

Iz SNSD-a je saopšteno da će postignuti dogovor biti od istorijskog značaja i da će predstavljati prekretnicu u razvoju opštine Petrovo.

Kada je u pitanju odbornička lista za predstojeće izbore dogovoreno je da će Ozren Petković s jedne i OO SNSD-a Petrovo s druge strane listu formirati po principu 10:12.

(A.M/banjaluka.net)

 

Oznake: Petrovo, SDS, SNSD