Magazin 04.04.2016.

Nada Topčagić: Jelena pred smrt dobijala strašne prijetnje

ČITANJE: 2 minute
nada topcagic

Poznata pjevačica Nada Topčagić otkriva da je Jeleni Krsmanović Marjanović, “zvijezdi Granda” koja je ubijena u subotu, neko prijetio ubistvom i silovanjem.

Nada, koja je sa Jelenom bila veoma bliska, tvrdi da joj je mlađa koleginica pokazivala poruke sa strašnim prijetnjama, ali da to niko, pa ni ona sama, nije ozbiljno shvatao.

Prema Nadinim riječima, njih dvije su se čak smijale tim porukama jer su mislile da se neko šali ili da je u najgorem slučaju ljubomoran na Jeleninu karijeru.

– Jelena mi je nedavno pričala da dobija prijetnje silovanjem i smrću! Stizale su joj poruke sa tekstom: “Puno su lijepa. Kidnapovaću te, pa ću te ubiti.” Pokazala mi je te poruke, svojim očima sam ih vidjela. Ipak, zajedno smo se smijale tome, jer smo mislile da je samo šala ili u najgorem slučaju nečija ljubomorna pakost. Zbog toga i nije te užasne prijetnje prijavila policiji! Ja sam joj rekla: “To ti šalje neko da te samo zaplaši. Zavide ti, hoće da te zaustave u karijeri” – kaže Nada za “Informer”.

Topčagićeva tvrdi da su njih dvije bile veoma bliske i da ništa nije slutilo da će okončati život na tako tragičan način.

– Kao majka sam joj bila. Moja kuća je bila i njena. Baš prekjuče sam htela da je pozovem, ali mi se nešto nije dalo. Kada sam u subotu čula da je Jeca nestala, pomislila sam da je to neka farsa. Ona je bila javna ličnost, pa sam vjerovala da je to samo neki marketing. Nisam mogla ni da slutim da se ovo dogodilo, da je ovako tragično završila – dodaje pjevačica.

Nada kaže da ne može ni da pretpostavi ko je mogao da naudi nesrećnoj ženi.

– Svi smo šokirani! Koji monstrum je to mogao da uradi? Mnogo sam uplašena i nikad više neću šetati sama. Jelena je bila nevjerovatna dobrica. Bila je uzorna i majka i žena. Svoju ćerku je nosila ko kengur uvijek sa sobom. Šta će mala Jana sada bez majke? – pita se Topčagićeva.

Nada priča da je Jelena godinama molila da ukrste glasove i ne može da se pomiri sa tim da se to nikada neće dogoditi.

– Ostala joj je neispunjena želja da snimimo duet. Molila me je godinama da to uradimo, ali ja nisam imala vremena, pa sam stalno nešto odlagala. Sad ne mogu da prežalim što nismo snimile – priča kroz suze Nada za “Informer”.

(Informer)