Sport 01.12.2015.

Nadal: Ja mogu mnogo bolje u 2016. godini, Đoković ne može!

ČITANJE: 1 minuta
djokovic nadal
Novak je u ovom trenutku skoro nepobjediv, a moje je da nastavim da radim žestoko, ne moram mnogo toga da promjenim u igri i sve će doći na svoje mjesto, rekao je Rafael Nadal.

Španac Rafael Nadal ubijeđen je da će se u narednoj godini vratiti u teniski vrh i da će smanjiti razliku u odnosu na najboljeg igrača svijeta Novaka Đokovića.

-Nova godina, novi početak. Nadam se da će biti mnogo bolja za mene. Novak je u ovom trenutku skoro nepobjediv, a moje je da nastavim da radim žestoko, ne moram mnogo toga da promjenim u igri i sve će doći na svoje mjesto. Sad ću da uzmem nedelju dana odmora, posle toga ću nastaviti sa pripremama za novu sezonu, rekao je Rafael Nadal.

Nadal se pomirio sa činjenicom da je Đoković trenutno bolji.

– Kada vidiš da je neko bolji od tebe, na kraju moraš da se pomiriš s tim i da smisliš da nađeš rješenje. Tako sam i ja prihvatio činjenicu da je Novak trenutno bolji i nastavio žestoko da radim da bih smanjio tu razliku između nas. Smatram da u narednoj godini imam velike šanse protiv njega, jer ja mogu da odigram mnogo bolje nego u ovoj godini, a Đoković ne može- zaključio je Nadal.

(Novosti.rs)