Vijesti 13.12.2020.

NAJBLIŽI U ŠOKU: Neizmjerna tuga porodice pilota poginulog na Kozari

ČITANJE: 2 minute

Mladi pilot Igor Ivanović (34) iz beogradskog naselja Borča poginuo je u četvrtak popodne kada se avion u kome se nalazio srušio na području Kozare.

Olupina letjelice pronađena je tek prije dva dana, a tuga njegova mnogobrojne porodice je neizmjerna jer njihovog, kako kažu, “srednjeg sina”, više nema.

– Imam tri sina, Igor je bio srednji i sva trojica jako lijepo su se slagala. Voljeli su se, nikada ruku jedan na drugog nisu digli. Izgleda da su tek sada shvatili šta znači imati brata – kroz suze je rekao otac reporterima Blica.

Zanijemili od bola

Porodica poginulog Igora još nije svjesna šta se u trenu dogodilo i kažu da ne mogu da vjeruju da ga više nema… U trenutku kada su novinari Blica bili u poseti porodici, otac Sreten još nije znao ni kada će Igorovo tijelo biti doneto u Srbiju.

– Ne znam ni kada ću ga sahraniti, ništa ne znam… Ovo je takva nesreća koja se dogodila, i njemu i toj djevojci koja je bila sa njim – rekao je uplakani otac.

Braća nastradalog Igora, sada se najviše trude da olakšaju posao svojim roditeljima i pomognu im da izdrže najteže dane.

– Majka mi je na lijekovima konstantno, a i ja zbog svega što se desilo – rekao nam je njegov stariji brat Ivica.

Kada se među komšijama u Borči spomene Igorovo ime, svima je prva asocijacija da je bio vrijedan i radan mladić, koji je mnogo volio svoj posao na kom je nažalost i nastradao.

Igorov mlađi brat samo hoće da sahrani brata dostojanstveno, a kako će da izdrži ni sam ne zna.

– Ne znam šta da kažem, da li je neko kriv što je avion pao ili je samo bio nesrećan slučaj… – rekao je kratko njegov mlađi brat.

Podsjećamo, majka dvoje djece I. P. (31), državljanka Rumunije i njen saputnik Beograđanin Igor Ivanović poginuli su u padu sportskog aviona “pajper 28”, čija je olupina pronađena u petak poslijepodne na području sela Aleksići, na Kozari, dan nakon što se srušio.

(Srpskainfo)

Oznake: avion Kozara