Sport 25.04.2019.

NAJBOLJA SPORTSKA ZABAVA “Izađi i treniraj” 4. maja u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

Da li ste spremni za novu sezonu najbolje sportske žurke u BiH? Nadamo se da jeste jer će trening “Izađi i treniraj” i ove godine ponuditi najbolju sportsku zabavu.

“Izađi i treniraj” – javni trening koga su odradile hiljade sportista i rekreativaca širom BiH, četvrtu sezonu počinje u Banjaluci.

U parku Mladen Stojanović 4. maja u 17. 30h okupiće se vrhunski sportisti i brojni vježbači. Saša Kecman, Aleksandra Aničić, Simona Janković i specijalna gošća Ana Bavrka pokazaće zašto sport i vježbanje treba da budu vaš izbor.

I ove godine druženje je omogućio Sport Vision sa brendom Nike koji i u novoj sezoni svim vježbačima poklanja majice i vodu za vježbanje, a na kraju treninga najsrećnijem i poklon patike. Spremite se za dobro vježbanje, ali i sjajanu zabavu uz DJ-a , cool frizure.

Šta vas očekuje u parku 4. maja imaćete priliku da saznate i kroz plesno-sportski karavan koji će dan ranije ulicama Banjaluke prezentovati nešto od onoga šta vas očekuje na glavnom treningu.

Ne propustite najbolji trening do sada- izađite i trenirajte. Prijave putem FB stranice Izađi i treniraj ili broja telefona 065/293-879 (Viber ili SMS).