Vijesti 13.11.2015.

Najbolji banjalučki brendovi u Tropic Centru – „Jer naše nam paše“

ČITANJE: 2 minute
Dani banjalučkih brendova
U subotu i nedjelju, 14. i 15. novembra, najbolji brendovi iz Banjaluke biće okupljeni na jednom mjestu, u banjalučkom Tropic Centru, u ulici Ivana Gorana Kovačića bb.

Više od 20 proizvođača iz Banjaluke i banjalučke regije ovog vikenda će zajedno sa svojim domaćinom, prvim banjalučkim trgovačkim lancem „Tropic“, svojim sugrađanima predstaviti najbolje iz svoje ponude.

Na ovom sajmu koji ima za cilj skrenuti pažnju na značaj kupovine i prepoznatljivosti kvaliteta domaćih, lokalnih proizvoda, posjetiocima će na zanimljiv i kreativan način biti predstavljen širok spektar najatraktivnijih artikala iz ponude domaćih proizvođača.

Uz brojne degustacije i promocije, kupce i posjetioce ovog sajma očekuju i akcijske cijene i odlična domaćinska atmosfera. Banjalučani će ovog vikenda u Tropic Centru Banjaluka uživati i u bogatom zabavnom programu za sve generacije.

Uz banjalučke tamburaše koji će posjetioce ovog sajma zabavljati tokom vikenda, Tropic je pozvao još jedan istaknuti banjalučki brend, omiljen među najmlađim Banjalučanima i njihovim roditeljima, dječiji hor Vrapčići. Koncert Vrapčića zakazan je za nedelju, 15. novembra sa početkom u 12 časova.

U subotu i nedelju, 14. i 15. novembra u periodu od 9 do 15 časova svoje proizvode posjetiocima Tropic Centra Banjaluka, predstaviće sljedeći domaći proizvođači: Ribnjak Janj, Vitaminka, Krajina Klas, Pekara Marcello, Banjalučka pivara, Tulumović, Žitoprodukt, Vinarija Jungić, Celex, Plantago, Marija Zvijezda, Kap po kap, Bella dona, Euro lab, Veleprehrana, Pekara Radić, Bom impex, Pekara Vuk, MB impex, Šuki i Fratello.

Tropic poziva sve sugrađane da posjete Dane banjalučkih brendova u Tropic Centru Banjaluka i da daju svoju podršku domaćim proizvođačima i uživaju u domaćinskoj atmosferi – jer „Naše nam paše“!

(PR)