Najglamurozniji Oskar popularnosti do sada

Muzički događaj godine, dvadeset i  treći po redu Oskar popularosti održaće se 3. marta u SD “Borik” u Banjaluci, s početkom u 20 h.

Regionalna dodjela muzičkih nagrada i ove godine će okupiti najznačajnije izvođače aktuelnih muzičkih žanrova.

Najbolji  izvođači s prostora bivše Jugoslavije okupljeni na jednom mjestu, uz vrhunsku produkciju zvuka i svjetla, obećavaju odličnu zabavu.

Povodom održavanja ove tradicionalne muzičke manifestacije, direktor Queen estrade i utemeljitelj nagrade Zoran Đurić, izjavio je sljedeće:

“Zahtjevnu banjalučku publiku smo navikli da početkom marta svake godine od našeg grada pravimo muzički centar regiona, uz najkvalitetnije i najpopularnije izvođače iz godine koja je za nama. Svaki Oskar je bio novi
produkcijski izazov. Ove godine ćemo imati najljepšu scenu, što će ovogodišnju dodjelu nagrada učiniti najglamuroznijom do sada.”

Ulaznice za Oskar popularnosti po cijeni od 10 KM mogu se kupiti na prodajnim mjestima ispred RK “Boska” i na blagajni SD “Borik”. Za najvjernije fanove priredili smo posebnu pogodnost, u periodu od 17. do 21. februara, uz kupljene tri ulaznice, poklanjamo jednu gratis.

Dodatne informacije mogu se dobiti na fb stranici Queen Estrada ili pozivom na broj telefona: 066 905 399

Servisne informacije za 4. april 2020. godine

Servisne informacije za subotu 4. april 2020. godine: Policijska uprava Na teritoriji grada u proteklih 24 sata  zabilježeno je jedno krivično djelo i to oštećenje tuđe stvari. Javni red i mir narušen je osam puta. Desilo se šest saobraćajnih nezgoda, povrijeđenih lica nije bilo. Služba hitne pomoći U Stanici hitne pomoći pregledano je 40 odraslih

Bill Gates će finansirati izgradnju sedam fabrika za proizvodnju vakcina protiv koronavirusa

Koronavirus hara svijetom, ali ono što posebno zabrinjava je nedostatak vakcine ili lijeka koji je namijenjen liječenju bolesti koju izazove kroonavirus. Jedan od najpoznatijih preduzetnika Bill Gates želi na vrijeme djelovati i finansirati izgradnju proizvodnih kapaciteta za one kandidate koji razviju vakcinu. Kako piše Business Insider, Gates je taj plan saopštio u jednoj od emisija

Gradski tamburaški orkestar muzikom pruža podršku u borbi protiv koronavirusa

Večeras je u Banjaluci trebao početi 19. Evropski festival trzalačkih instrumenata “Veče uz tamburu 2020”, koji je otkazan zbog situacije uzrokovane koronavirusom. Umjesto festivala Gradski tamburaški orkestar će narednih dana svojom muzikom pružiti podršku svima u borbi protiv korona virusa. Poslušajte njihovu izvedbu poznate italijanske pjesme “L'Italiano”:

DODIK: Mobilna bolnica ostaje u vlasništvu Vlade

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je večeras na banjalučkom aerodromu dočekao prvi avion sa opremom za mobilnu bolnicu, rekao je da će sutra stići drugi kontingent opreme. Podsjetio je da je Vlada Srpske za nabavku pokretne bolnice izdvojila 3,6 miliona KM. “Mislim da je ovo dobar potez vlasti Srpske, ova bolnica može da