Magazin 19.01.2016.

Najljepša novogodišnja jelka iz Kozarske Dubice

ČITANJE: 1 minuta
brankica_grcic
Najljepša praznična jelka u BiH ove zime nalazila se u Kozarskoj Dubici. To je utvrdio stručni žiri kompanije m:tel, koji je između 500 prijava, pristiglih u okviru akcije „Biramo najljepšu prazničnu jelku“, a koja je realizovana u saradnji sa kompanijom Alcatel.

Kao najljepše ukrašeno, odabrao je drvce Brankice Grčić iz Kozarske Dubice, a ona će, kao nagradu, na poklon dobiti tablet Alcatel Pixi 8 WiFi. Praznična jelka koja se nalazila u domu Grčića privukla je simpatije žirija svojom skladnošću boja i ukrasa, i na najljepši način je dočarala svu toplinu i ljepotu zimskih praznika.

Konkurencija je bila izuzetno velika, pa je žiri potražio i savjete stručnjaka. Naime, teška odluka donijeta je uz veliku pomoć eksperata za praznične ukrase – djevojčica i dječaka, koji su i sami upravo dobitničku jelku izdvojili kao najljepšu.

Iako je ovo drvce dobilo podršku i žirija i malih savjetnika, izbor nije bio nimalo jednostavan, jer su u periodu od 21. 12. 2015. do 15. 1. 2016. godine iz svih gradova širom BiH svakodnevno pristizale fotografije jelki koje su plijenile izgledom i originalnošću. Tako su se među prijavljenima našle jelke izrađene od grančica drveta, kreativno ukrašena minijaturna drvca i različite instalacije.

Galeriju svih jelki možete pogledati ovdje.

(PR)