Magazin 08.12.2021.

Najpopularnije skandinavske pelene Bambo Nature od sada i u Fisu!

ČITANJE: 1 minuta

Danski brend pelena, Bambo Nature, koji je favorit među zadovoljnim majkama i koji je skoro našao svoj put i do bh. tržišta, od sada možete pronaći i na policama Fisa! Kupcima su pelene, podmetači i vlažne maramice dostupni u poslovnicama u Banjaluci, Vitezu, Brčkom, a uskoro i u Gračanici!

Da se dobar glas daleko čuje svjedoči konstantan rast u potražnji skandinavskih pelena i ostalih Bambo Nature proizvoda u BiH. Fis, jedan od najvećih trgovinskih lanaca u BiH, prepoznao je značaj njihove dostupnosti, pa su roditeljima od sada Bambo Nature pelene, vlažne maramice i podmetači dostupni na četiri nove lokacije i to po promotivnim cijenama!

“Drago nam je što je Fis postao dio Bambo Nature priče, brenda čije pelene smanjuju pojavu pelenskog osipa, alergija i drugih neugodnih stanja kože izazvanih raznim hemikalijama i drugim sastojcima koji su štetni za našu djecu”, rekli su iz Fisa.

U pitanju su poslovnice na sljedećim adresama:

  • Banja Luka, Branka Popovića bb
  • Vitez, Poslovni centar 96
  • Brčko, Malezijski put bb
  • Gračanica, Branilaca grada bb (USKORO)

Bambo Nature od svog nastanka stavlja akcenat na izbor samo prirodnih i najkvalitetnijih sirovina u procesu proizvodnje i sastav bez parabena. To je ultimativni garant kvaliteta koji je potvrđen od strane ne samo korisnika, nego i dokazan prestižnim sertifikatima.

Osim u Fisu, sve poslovnice i online prodajna mjesta Bambo Nature proizvoda u BiH možete pogledati ovdje, a više informacija i novosti saznajte na Bambo Nature veb-sajtu i fejsbuk stranici.