Sport 12.08.2021.

NAKON OSVAJANJA ZLATA: Jovana Preković se javno zahvalila banjalučkom doktoru Jakovljeviću

ČITANJE: 1 minuta

Zlatna olimpijka Srbije iz Tokija karatiskinja Jovana Preković na fantastičan način je dočekana u rodnom Aranđelovcu, a uz nju je u ovim sretnim trenucima bio i doktor Aleksandar Jakovljević, poznati specijalista ortopedske hirurgije.

Iz Jakovljevićeve ordinacije “Sport Studio” u Banjaluci su s osmijehom izašli brojni sportisti iz sportova i svih krajeva svijeta, a jedna od njih je i Jovana Preković. Uz trud i znanje doktora Jakovljevića, Prekovićeva je sanirala tešku povredu koja joj je ugrozila karijeru. Jovana to nije zaboravila pa je u obraćanju sugrađanima posebnu zahvalnost iskazala doktoru Jakovljeviću, prenose Nezavisne.

“S Jovanom radim već tri godine i u njenom sam timu. U pitanju je vrhunski profesionalac i čovjek i pravo je zadovoljstvo bilo pomoći joj da prebrodi teške trenutke. Bila je kod nas na tretmanu matičnim ćelijama i krvnom plazmom i drago mi je što se sav trud njen, a i naš isplatio. Vidjeti je srećnu sa zlatom oko vrata je najbolja nagrada koju mogu da dobijem. U sportu sam 40 godina i ovakvih trenuci su kruna rada. Puno mi je srce zbog njenog uspjeha”, kazao je Jakovljević i dodao:

“Doček u Arađelovcu je bio sjajan, nisam očekivao da će biti pun trg”.

(SB)