Magazin 23.01.2022.

NAKON SMRTI SINA: Nikolas Lindherst, Rodni iz “Mućki”, odlučio da okonča TV karijeru

ČITANJE: 1 minuta

Glumac Nikolas Lindherst (60), srpskoj publici poznat po ulozi Rodnija u legendarnoj seriji “Mućke”, odlučio je da se povuče sa televizije, otkrio je njegov prijatelj, pisac Lorens Marks.

Legenda komedije neće se više pojavljivati pod reflektorima, jer tuguje zbog tragične smrti sina Arčija, koji je stradao od krvarenja u mozgu sa samo 19 godina u oktobru 2020, piše britanski “Dejli Star”.

Pisac Lorens Marks, koji Nikolasa poznaje više od 25 godina, upozorava da je malo vjerovatno da će se on ikada vratiti u šoubiznis, prenose novosti.rs.

– Nikolas je doživio tragediju. Mora da mu je to slomilo srce. To bi slomilo nečije srce – rekao je Marks za Dejli Star.

– Uvijek se držao povučeno, i sada će to činiti više nego ikada. Izgubio je sina. Sumnjam da ćemo ga vidjeti da još glumi. Želio bih da kažem da ćemo ga ponovo vidjeti kako glumi, ali mislim da nećemo. Moraćemo da živimo na vizuelnim sjećanjima na njega, a imamo ih mnogo. Moramo biti zahvalni na tome – dodao je Marks.

Nikolasova blistava karijeru na televiziji trajala je skoro pet decenija.

Milioni ga znaju po tome što je igrao Rodnija Trotera u seriji “Mućke” (Only fools and horses) i Gerija Speroua u seriji “Laku noć, draga”.

(SB)