Vijesti 25.04.2016.

Naložena obdukcija tijela djevojke pronađene u Vrbasu

ČITANJE: 1 minuta
nesreca
U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske biće izvršena obdukcija tijela dvadesetpetogodišnje Milice Kukić iz Laktaša, koja je danas pronađena u rijeci Vrbas u Banjaluci.

Djevojka je pronađena zajedno sa automobilom “pasat” koji je u rijeku sletio u banjalučkom naselju Karanovac, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Vozač “pasata” Danilo Rakić /29/ iz Laktaša u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče oko 16.00 časova, zadobio je teške tjelesne povrede, ali je uspio da se spasi iz rijeke i prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gdje je zadržan na liječenju.

Policija još traga za Mladenom Inđićem /50/ iz Bijeljine koji je juče oko 13.00 časova u mjestu Surjan, opština Mrkonjić Grad, sa “tojotom” sletio u Vrbas.

Željko Ostojić /56/ i Ninoslav Sović /28/ iz Bijeljine, koji su bili saputnici u “tojoti”, uspjeli su da se spasu.

Uviđaj je izvršio dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva Branko Bjelajac zajedno sa prestavnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka i Stanice javne bezbjednosti Mrkonjić Grad.

Naloženo je da budu preduzete sve potrebne istražne radnje i mjere radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajnih nesreća.

Tokom potrage za vozilom “tojota” u koritu rijeke Vrbas pronađen je automobil “škoda” u kojem se nalazilo tijelo nepoznate ženske osobe.

(ATV)