Vijesti 20.08.2020.

NAPAO DJEVOJČICU U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Osumnjičenom za pokušaj obljube produžen pritvor

ČITANJE: 1 minuta

Okružni sud u Banjaluci produžio je pritvor za još mjesec dana M.K. iz Prnjavora osumjičenom za pokušaj obljube djeteta mlađeg od 15 petnaest godina, saopšteno je iz Suda.

Osumnjičeni je uhapšen 21. jula ove godine oko dva časa iza ponoći zajedno sa M.N, koji je nakon saslušanja pušten na slobodu, piše Srpskainfo.

Osumnjičeni mladići pokušali su silovati djevojčicu u dvorištu Srednjoškolskog centra “Ivo Andrić” u Prnjavoru.

Kako su prenijeli lokalni mediji, slučaj je navodno policiji i prijavio njen petnaestogodišnji prijatelj, a kako navode prišla su im dva nepoznata muškarca, od kojih je jedan pokušao da obljubi djevojčicu. Takođe, navode da je policajcima koji su ubrzo stigli ispričao da su ga mladići prisilili da napusti mjesto gdje su se verbalno sukobili i nasrnuli na maloljetnicu, a da mu je navodno i jedan od njih oduzeo mobilni telefon kad je pokušao da pozove policiju.

Tinejdžer je ipak, uspio da zaustavi jedan automobil i sa vozačevog telefona alarmira policiju, koja je odmah upućena na teren.

Prema nekim informacijama, nakon što su iz dvorišta škole otjerali njenog druga, jedan od dvojice mladića počeo je da je ljubi i dodiruje po tijelu, ali je ubrzo stigla policija. Mladići su odmah uhapšeni.