Magazin 11.11.2015.

Napustila je školu i kao tinejdžerka rodila bebu, a u 23. je postala milionerka

ČITANJE: 1 minuta
kejt stjuart
Kada Kejt Stjuart putuje ona ne pakuje kofere, već joj novu firmiranu garderobu donose u hotelsku sobu. Toliko je bogata da joj se jednostavno može.

Ova multimilionerka iz Liverpula ima 33 godine i misli da su dijamanti od 340.000 evra povoljna kupovina.

Kako kaže nije je sramota zbog ekstravagantnog načina života jer je naporno radila za sve što ima i sve je stekla sama, a počela je od nule. Bukvalno!

– Napustila sam školu bez kvalifikacija i imala normalan posao na kom su me plaćali 3,5 evra na sat. Zatrudnila sam u 17. godini. Svi su me otpisali, a ja sam pomislila “ne” i nastavila sam da se borim. To mi je dalo krila za uspjeh- priča Kejt.

Ona kaže da joj je na početku bilo teško da ubijedi ljude da joj daju šansu i da je radila kao sekretarica kada je upisala kurs biznisa i menadžmenta. Istovremeno je sama odgajala ćerku Kejtlin.

– Obrazovala sam se i bila samohrana mama. Dobila sam diplomu i uspjela da otvorim kompaniju, a onda sam dobro investirala svoj novac i izgradila sam carstvo – kaže ona.

To carstvo obuhvata lanac solarijuma i kozmetičkih salona. Prvi milion je zaradila pre 10 godina, kada je imala samo 23.

Danas noćenje u apartmanu londonskog hotela “W” plaća 1.400 evra. Prije nego što krene na put, onlajn naruči firmiranu garderobu koja je uredno složena sačeka u apartmanu.

U međuvremenu je dobila i blizance i udala se, a njena priča je ispričana u televizijskoj emisiji “How The Other Half Lives”.

(B92)