Politika 08.12.2020.

NAPUSTILI DNS: Sa strankom se razišao veći dio odbora u Kotor Varošu, ostavka i u Prijedoru

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednica OO DNS Kotor Varoš Daliborka Kerezović i većina članova Opštinskog odbora u utorak su napustili ovu stranku. I šef Kluba odbornika DNS-a u Skupštini Prijedora Goran Predojević napustio je stranku, javljaju mediji.

“Nakon konstantnog ignorisanja mišljenja članstva, mijenjanja odluka koje smo jednoglasno donosili na organima stranke i neobjašnjivih političkih zaokreta koji su svoj vrhunac doživjeli kada je predsjednik DNS pozvao građane da glasaju za opozicione kandidate, a ne za DNS”, rekla je Kerezović, prenosi RTRS.

Istakla je da ona i većina članova više ne vide prostor u DNS-u za efikasan politički rad u službi naroda, opštine i Republike Srpske.

Kerezovićeva je naglasila da iz DNS-a odlaze ljudi koji su stvarali ovu organizaciju ne štedeći ni vrijeme ni snagu i koji, kako je navela, ne prihvataju da budu nijemi svjedoci uništavanja stranke u koju su ugradili dio svog života.

ATV javlja da stranku napuštaju i u Prijedoru.

Goran Predojević, šef Kluba odbornika DNS-a u Skupštini grada Prijedora i potpredsjednik Gradskog odbora DNS-a Prijedor podnio je ostavku na sve funkcije u DNS-u, dodaje televizija.

(NN)