Sport 05.06.2021.

NAPUSTIO BORAC: Veselin Vujović novi trener Vardara

ČITANJE: 1 minuta

Bivši selekotor Srbije Veselin Vujović od petka je trener Rukometnog kluba „Vardar 1961“ iz Skoplje. Iskusnom treneru ovo je treći put da vodi rukometaše makedonskog kluba, gde je prethodno šef stručnog štaba bio od 2006. do 2009. i od 2011. do 2013. godine.

Na predstavljanju medijima, Vujović je rekao da je njegova ljubav prema Vardaru velika i istakao da su ciljevi dvostrukog evropskog šampiona uvek visoki, a da kao trener želi da ostvari više nego što je zacrtano, prenose agencije.

„Ovo je moja treća etapa u Vardaru i nadam se da će biti uspešna kao i prethodne“, rekao je 60-godišnji trener sa kojim je Vardar osvojio prvu Seha titulu.

Vujović je dodao da mu je jasno da Vardar nije kvalitetan kao prethodnih godina, ali da veruje da može kombinacijom kvalitetnih internacionalaca i makedonskih rukometaša da napravi dobar rezultat ove godine.

„Ovo je povratak u moju drugu otadžbinu. Vardrar mi je u srcu. U julu započinjemo pripreme za sledeću sezonu i čast mi je i zadovoljstvo da ponovo budemo zajedno“, rekao je Vujović, a preneli lokalni mediji.

(SB)