Politika 20.05.2022.

Naredna sjednica Skupštine Grada zakazana za 31. maj

ČITANJE: 1 minuta

Na Kolegijumu Skupštine grada Banjaluka danas je za 31. maj zakazano novo zasjedanje banjalučkog parlamenta na čijem dnevnom redu bi trebalo da bude i imenovanje direktora Centra za socijalni rad.

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić rekao je novinarima da će se na dnevnom redu ovaj put naći 36 tačaka.

Ilić je naveo da će krajem maja biti održano 14. skupštinsko zasjedanje, a da će novo biti zakazano već početkom juna.

“Kada je u pitanju konkretno ova sjednica, koju smo zakazali za utorak, 31. maj, osim određenih kadrovskih pitanja, naći će se i neke tekuće stvari, poput regulacionih planova, davanja u zakup poslovnih prostora određenim udruženjima i slično, ali i imenovanje direktora Centra za socijalni rad”, izjavio je Ilić.

On je napomenuo da su sa predloženog dnevnog reda povučene one tačke koje se odnose na investicije za rekonstrukciju toplovodne mreže u Banjaluci, te regulacioni plan za novi, najveći gradski park.

Ilić je dodao da će inicirati sastanak kako bi se razgovaralo o ovim pitanjima.

Gradski menadžer Bojan Kresojević je nakon današnjeg Kolegijuma Skupštine grada rekao da sve ono što je bilo važno nije dobilo potrebnu podršku Kolegijuma.

On je poručio da, bez obzira na sve, gradska administracija ostaje pri svojim stavovima i ide u pravcu razvoja Banjaluke, privrede i novih radnih mjesta.

(Srna)