Vijesti 25.01.2016.

Narednih dana porast temperature, moguće i slabije padavine

ČITANJE: 1 minuta
SNIJEG
Sutra se u Hercegovini očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano, a u Bosni umjereno oblačno. U jutarnjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne moguća je magla ili niska oblačnost.

Tokom dana, postepeno naoblačenje. U večernjim satima, mjestimično u Bosni sa slabom kišom, a u višim područjima centralne i istočne Bosne sa susnježicom i slabim snijegom.

Vjetar u Bosni slab promjenljivog smjera, a u Hercegovini slaba bura. Jutarnja temperatura od -7 do -1, na jugu od -2 do 3, a najviša dnevna od 2 do 8, a u Hercegovini i sjeverozapadnoj Bosni od 7 do 12.

Utorak u Hercegovini, jugozapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne sunčano. U ostatku Bosne pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom u jutarnjim satima i dio prijepodneva, a u višim područjima sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu od 2 do 6, a najviša dnevna od 4 do 10, u Hercegovini i sjeverozapadnoj Bosni od 10 do 14.

U srijedu jutro u Bosni umjereno do pretežno oblačano vrijeme. U ostaku dana razvedravanje. U Hercegovini malo do umejreno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu od 3 do 7, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu do 14.

(NN)