Magazin 10.09.2021.

RITAM EVROPE: Ove djevojke treba da budu zajednički favoriti regije

ČITANJE: 1 minuta

Mladi i talentovani uzrasta od 14 do 21 godine imaće priliku da se predstave na najvećem dječjem takmičenju u Evropi “Ritam Evrope”, a našu regiju predstavljaće dvije talentovane djevojke iz opštine Jezero.

Talentovanu Draženu i Unu iz Jezera podržimo svi svojim SMS glasom.

Opština Jezero je u martu 2021.godine potpisala sporazum sa Igorom Karadarevićem, direktorom najvećeg takmičenja za mlade talente “Ritam Evrope”.

Predstavnice Dražena Nikolaš i Una Palalić izabrane su na audiciju u Jezeru. Djevojke su se sa stručnim timom vrijedno spremale kako vokalno, tako i koreografski.

Pored toga što predstavljaju svoju opštinu, ove djevojke su i predstavnice države Izrael, a pjesma sa kojom nastupaju nosi naziv “Set me free”.

Nakon tromjesečnih priprema Dražena i Una su snimile spot čija se promocija očekuje 25. septembra na RTRS-u.

Načelnica Jezera Snežana Ružičić, zajedno sa svojim predstavnicama, planira promociju spota i u susjednim opštinama koje nemaju svog predstavnika na ovom takmičenju.

Podršku djevojkama i opštini Jezero možete dati tako što ćete poslati SMS na broj 091510720, a tekst poruke je: Pjesma (razmak) 14. Cijena jedne poruke je 0,92 KM, a broj poruka koji možete da pošaljete je neograničen.

(A.M.)