Biznis 22.02.2016.

Nasljednik je stigao

ČITANJE: 1 minuta
s7-edge-i-s7

Posjetite m:tel Facebook stranicu i naručite svoj primjerak novog Galaxy nasljednika.

Za manje od jednog dana nakon svjetske premijere novi Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge možete da naručite putem m:tel facebook stranice, a ako budete u prvih 50 ljubitelja koji su naručili ovaj model na poklon dobijate Gear VR uređaj.

Naime, u nedjelju 21. februara 2016, uoči Svjetskog kongresa mobilne tehnologije koji se ove godine održava od 22. do 25. februara u Barseloni, Samsung je predstavio svoj novi Galaxy model.

Nove modele Samsung Galaxy porodice odlikuju i dalje ekskluzivni dizajn, inovativna kombinacija vrhunskih materijala, a od sada tu su Dual Pixel unaprijeđena kamerakoja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja, još snažnija baterija i povratak micro SD porta. Pored toga Samsung je svoje nove modele zaštitio i od vode i prašine bez žrtvovanja prefinjenog dizajna, a ljubiteljima igrica omogućio igranje uz najsavremeniju grafiku i znatna poboljšanja hardvera i softvera.

Ne čekajte već naručite na vrijeme svoj Galaxy S7 model, odaberite da li više volite zakrivljeni 5.5 inčni “edge” ekran ili “obični” od 5.1 inča, a ukoliko ugovor potpišete do 05. marta 2016. godine na poklon dobijate Gear VR uređaj, tj Vizir za virtuelnu stvarnost.

Preporučujemo vam Moj Mix VIP tarifu uz koju jedan od ova dva sjajna modela možete imati po simboličnoj cijeni od 1 KM.

Prijava za narudžbu nije obavezujuća i važi do poziva za potvrdu kupovine od strane kompanije m:tel. Poziv za potvrdu kupovine ćete dobiti najkasnije do 05.03.2016.

Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite našu web stranicu.

(PR)