Vijesti 01.03.2017.

Nastavak energetskih večeri: Sutra savjetovanje o termičkoj izolaciji

ČITANJE: 1 minuta

Besplatno savjetovanje građana o osnovnim pravilima postavljanja termičke izolacije na objektima, izboru termičke izolacije, termičkim mostovima, te najčešćim greškama pri postavljanju termoizolacije biće održano sutra, 2. marta (četvrtak), s početkom u 18h,

u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka, na adresi Dr Mladena Stojanovića 4.

Pravilno postavljena termička izolacija smanjuje toplotne gubitke zimi, pregrijavanje prostora ljeti, te štiti objekat od spoljnjih uticaja temperaturnih razlika, a predavanje o osnovnim pravilima postavljanja termičke izolacije održaće dipl. ing. građevinarstva Ervin Đember i bacc. ing. građevinarstva Jelena Šimić.

Centar za razvoj i podršku (CRP) iz Tuzle i EFEKT mreža, u saradnji sa ENKON d.o.o za energetski i ekonomski konsalting Banja Luka, treću godinu zaredom organizuju Energetske večeri sa građanima Banjaluke, Tuzle i Mostara s ciljem savjetovanja i edukacije građana iz oblasti energetske efikasnosti i zaštite okoline.

 

Energetske večeri sa građanima su besplatne za sve zainteresovane građane a članovi CRP-a i EFEKT mreže će, uz predavače, biti na raspolaganju građanima za pitanja i savjete.