NASTAVLJA SE SKANDAL Supruga Ognjena Vranješa ćuti o aferi muža i Karleuše, ali se oglasila fudbalerova majka

Skandal koji je izbio između pjevačice Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa, a tiče se njihove prepiske poslije koje su u javnost isplivale njihove eksplicitne fotografije za koje pjevačica tvrdi da su fotomontaža potresao je cijelu porodicu Vranješ. Ipak, Danijela, supruga fudbalera ne želi da se oglašava tim povodom. Skriva se od medija i ćuti.

Ona se trenutno nalazi u BiH sa njihovom kćerkom, a kako saznaje Blic od izvora bliskog Danijeli, ona je porodična žena koja nema dodirnih tačaka sa estradom i koja ne želi da se upliće u to društvo, a samim tim ni da se miješa u skandal koji je izbio.

Podsjetimo, ona se nije oglašavala ni tokom navodne Ognjenove afere sa još jednom srpskom pjevačicom.

Na instagram profilu fudbalera postoji samo nekoliko njihovih zajedničkih fotografija i to sa rođendanja njihove kćerke na kojima je Danijela nasmijana i raspoložena a u opisu kojih stoji samo kratko: “Srećna porodica”. Ona ne voli da se eksponira pa tako ni da Ognjen objavljuje njene fotografije.

Danijela nije od onih žena fudbalera koje vole da se pojavljuju u medijima pa je zato i ovoga puta riješila da ne komentariše ništa kako je ljudi ne bi strpali u koš sa ostatkom estrade jer za sebe ističe da je porodična žena koja najviše vremena provodi sa njihovom kćerkom.

Nakon što su u javnost procurile eksplicitne fotografije koje je, kako se navodi, Jelena Karleuša slala Ognjenu Vranješu, majka fudbalera iz BiH za “Blic” kaže da se ne osjeća prijatno zbog ove situacije.

Jelena Karleuša je po objavljivanju spornih fotografija uputila niz prijetnji i uvreda Vranješu, a njegova majka smatra da oboje treba da odgovaraju za svoje postupke.

– Nije mi prijatno. Uopšte ne želim da komentarišem da li je tačno ili nije. Jel’ moj sin nekog ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija trebalo je da vodi računa o tome. Jel’ ja treba da vodim računa o nečijim postupcima, ne razumijem? I moj komšija preko puta mene isto to radi. Da li je to princ Čarls, Jelena ili neko drugi, kao da me je briga – rekla je za majka Ognjena Vranješa, a zatim nastavila:

– Da vam kažem, ono što pričam sa sinom i o čemu razgovaram, to su intimne stvari. Ne želim da se moje ime i ime mog sina provlači kroz novine. Razumijem vas da pišete o tome. Za sve svoje postupke moramo da odgovaramo, pa tako i Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i svi ostali – završila je Vranješova majka.

Podsjetimo, nakon prijetnji i uvreda, Jelena Karleuša objavila je i prepisku na kojoj se vidi da moli fudbalera Ognjena Vranješa da demantuje da je ikada išta rekao u vezi sa njom, a rano jutros otputovala je u Kinu kod Duška Tošića.

(Blic)

 

Januarski računi za struju šokirali građane

Brojni građani žale se da su im računi za potrošenu električnu energiju u januaru izuzetno veliki. Jedan Banjalučanin tvrdi da je nemoguće da je u januaru potrošio 170 maraka, a tvrdi da se ne grije na struju. Drugi sumnjaju da brojilo nije očitano kada je trebalo, a neki vjeruju da se radi o naknadi za

Vrtić u Domu “Rada Vranješević” vrata otvara u junu

Vrtić u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”, čija adaptacija i rekonstrukcija počinju u martu, trebalo bi da bude otvoren u junu, rekao je Vladimir Kajkut, direktor Doma. Prema njegovim riječima, u toku je postupak raspisivanja tendera za izvođenje radova na adaptaciji vrtića u sklopu Doma, za šta je Vlada RS

Izgradnja četiri HE na Vrbasu čeka Ruse

Izgradnja četiri kaskadne hidroelektrane (HE) na donjem toku rijeke Vrbas kod Laktaša, usaglašena u septembru prošle godine, još nije počela, potvrdili su nam u Ministarstvu energetike i rudarstva RS. Podsjećanja radi, najavljeno je da će ruski partner, firma “Rakurs” iz Peterburga, doći da obavi istraživanja, međutim, iz Ministarstva nam je potvrđeno da još niko nije

BOMBAŠ PRED VRATIMA SLOBODE Centar za socijalni rad: Porodica umanjuje teško duševno stanje Stevanovića

Centar za socijalni rad Banjaluka (CSR) utvrdio je da članovi porodice bombaša Željka Stevanovića, koji je osuđen na prisilno liječenje zbog ubistva Bore Topića, vozača “Autoprevoza”, imaju sklonost ka idealizaciji porodičnih odnosa, te da minimiziraju teško duševno stanje u kojem se nalazi Stevanović, saznaje Srpskainfo. U CSR su ujedno zaključili da, obzirom da nisu u

Pavlović priznao da je prijetio banjalučkoj novinarki

Banjalučanin Mileta Pavlović priznao je da je prije dva dana prijetio novinarki Milkici Milojević, saznaju nezvanično “Nezavisne”. Podsjećamo, banjalučka policija uhapsila je u petak Miletu Pavlovića zbog sumnje da je prijetio Milkici Milojević, novinarki “EuroBlica”. Iz Policijske uprave (PU) Banjaluka saopšteno je, navodeći njegove inicijale, da je on uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično