NASTAVLJA SE SKANDAL Supruga Ognjena Vranješa ćuti o aferi muža i Karleuše, ali se oglasila fudbalerova majka

Skandal koji je izbio između pjevačice Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa, a tiče se njihove prepiske poslije koje su u javnost isplivale njihove eksplicitne fotografije za koje pjevačica tvrdi da su fotomontaža potresao je cijelu porodicu Vranješ. Ipak, Danijela, supruga fudbalera ne želi da se oglašava tim povodom. Skriva se od medija i ćuti.

Ona se trenutno nalazi u BiH sa njihovom kćerkom, a kako saznaje Blic od izvora bliskog Danijeli, ona je porodična žena koja nema dodirnih tačaka sa estradom i koja ne želi da se upliće u to društvo, a samim tim ni da se miješa u skandal koji je izbio.

Podsjetimo, ona se nije oglašavala ni tokom navodne Ognjenove afere sa još jednom srpskom pjevačicom.

Na instagram profilu fudbalera postoji samo nekoliko njihovih zajedničkih fotografija i to sa rođendanja njihove kćerke na kojima je Danijela nasmijana i raspoložena a u opisu kojih stoji samo kratko: “Srećna porodica”. Ona ne voli da se eksponira pa tako ni da Ognjen objavljuje njene fotografije.

Danijela nije od onih žena fudbalera koje vole da se pojavljuju u medijima pa je zato i ovoga puta riješila da ne komentariše ništa kako je ljudi ne bi strpali u koš sa ostatkom estrade jer za sebe ističe da je porodična žena koja najviše vremena provodi sa njihovom kćerkom.

Nakon što su u javnost procurile eksplicitne fotografije koje je, kako se navodi, Jelena Karleuša slala Ognjenu Vranješu, majka fudbalera iz BiH za “Blic” kaže da se ne osjeća prijatno zbog ove situacije.

Jelena Karleuša je po objavljivanju spornih fotografija uputila niz prijetnji i uvreda Vranješu, a njegova majka smatra da oboje treba da odgovaraju za svoje postupke.

– Nije mi prijatno. Uopšte ne želim da komentarišem da li je tačno ili nije. Jel’ moj sin nekog ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija trebalo je da vodi računa o tome. Jel’ ja treba da vodim računa o nečijim postupcima, ne razumijem? I moj komšija preko puta mene isto to radi. Da li je to princ Čarls, Jelena ili neko drugi, kao da me je briga – rekla je za majka Ognjena Vranješa, a zatim nastavila:

– Da vam kažem, ono što pričam sa sinom i o čemu razgovaram, to su intimne stvari. Ne želim da se moje ime i ime mog sina provlači kroz novine. Razumijem vas da pišete o tome. Za sve svoje postupke moramo da odgovaramo, pa tako i Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i svi ostali – završila je Vranješova majka.

Podsjetimo, nakon prijetnji i uvreda, Jelena Karleuša objavila je i prepisku na kojoj se vidi da moli fudbalera Ognjena Vranješa da demantuje da je ikada išta rekao u vezi sa njom, a rano jutros otputovala je u Kinu kod Duška Tošića.

(Blic)

 

Neizvjesno uvođenje doživotne robije u Republici Srpskoj

Još nije jasno da li će počinioci najtežih krivičnih djela u Republici Srpskoj na doživotnu robiju. Uvođenje instituta doživotne kazne zatvora, po ugledu na Srbiju, eventualno će analizirati radna grupa u izradi Izmjena i dopuna Krivičnog zakona Republike Srpske koja je na pomolu ove godine. Ipak, u Ministarstvu pravde Republike Srpske za sada nisu sigurni

Održan GEFF i UniCredit energetski efikasan dan u Banjaluci

Povodom obilježavanja Dana planete Zemlje, EBRD (GEFF program), UniCredit Bank Banja Luka te vodeći proizvođači i prodavači zelenih tehnologija, organizovali su “energetski efikasan dan” ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske u Banjaluci. Tokom događaja proizvođači i distributeri energetski efikasnih tehnologija, procijenjenih i odobrenih od strane GEFF-a, građanima su predstavili zelene tehnologije kao što su: toplotna

Na simpozijumu u Banjaluci više od 100 neurologa iz Srbije i Srpske

U Banjaluci je danas počeo Međunarodni simpozijum o neurologiji, kojem prisustvuje više od stotinu neurologa iz Srbije i Republike Srpske. Na Simpozijumu pod nazivom “Prvi sastanak neurologa Srbije i Republike Srpske”, biće riječi, između ostalog, o unapređenju kvaliteta liječenja pacijenata. Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske Vlado Đajić rekao je da će na

Prikazana savremena umjetnost i djelo Vlade Miloševića

Manifestacija “Dani Vlade Miloševića” zatvorena je u Banskom dvoru Kulturnom centru koncertom studenata Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci. Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjaluci je kao organizator manifestacije ovogodišnji program posvetila promociji studenata i fokus je bio na domaćem umjetničkom kadru. Najtalentovanijim studentima pripala je čast ne samo da otvore nego i da zatvore ovu uglednu

“POLENSKI SEMAFOR” ZAKOČEN ZBOG DVA FENINGA Poništen tender za mjerenje polena u vazduhu

Mjerenje alergenih vrsta polena u vazduhu u Banjaluci još nije počelo iako je dolaskom proljeća počelo bujanje vegetacije koja kod brojnih Banjalučana izaziva alergijske reakcije. Građani su prethodnih godina svakodnevno dobijali ove informacije na takozvanom „Polenskom semaforu“ na internet stranici Grada ali za ovu sezonu još nije izabrana firma ili ustanova koja bi bila zadužena

POVODOM DANA GRADA Tri koncerta večeras u Banjaluci

Povodom Dana grada Banjaluke, velika regionalna muzička zvijezda Željko Samardžić održaće večeras koncert kod Muzeja savremena umjetnosti. Jazz Poesy Cabaret poklanja rodnom gradu čovječansku pretpremijeru svog novog studijskog albuma. Koncert će biti održan u Narodnom pozorištu Republike Srpske, sa početkom u 20 časova. Na koncertu će se pored starih izvesti i devet novih pjesama koje