Magazin 15.01.2019.

NASTAVLJA SE SKANDAL Supruga Ognjena Vranješa ćuti o aferi muža i Karleuše, ali se oglasila fudbalerova majka

ČITANJE: 3 minute

Skandal koji je izbio između pjevačice Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa, a tiče se njihove prepiske poslije koje su u javnost isplivale njihove eksplicitne fotografije za koje pjevačica tvrdi da su fotomontaža potresao je cijelu porodicu Vranješ. Ipak, Danijela, supruga fudbalera ne želi da se oglašava tim povodom. Skriva se od medija i ćuti.

Ona se trenutno nalazi u BiH sa njihovom kćerkom, a kako saznaje Blic od izvora bliskog Danijeli, ona je porodična žena koja nema dodirnih tačaka sa estradom i koja ne želi da se upliće u to društvo, a samim tim ni da se miješa u skandal koji je izbio.

Podsjetimo, ona se nije oglašavala ni tokom navodne Ognjenove afere sa još jednom srpskom pjevačicom.

Na instagram profilu fudbalera postoji samo nekoliko njihovih zajedničkih fotografija i to sa rođendanja njihove kćerke na kojima je Danijela nasmijana i raspoložena a u opisu kojih stoji samo kratko: “Srećna porodica”. Ona ne voli da se eksponira pa tako ni da Ognjen objavljuje njene fotografije.

Danijela nije od onih žena fudbalera koje vole da se pojavljuju u medijima pa je zato i ovoga puta riješila da ne komentariše ništa kako je ljudi ne bi strpali u koš sa ostatkom estrade jer za sebe ističe da je porodična žena koja najviše vremena provodi sa njihovom kćerkom.

Nakon što su u javnost procurile eksplicitne fotografije koje je, kako se navodi, Jelena Karleuša slala Ognjenu Vranješu, majka fudbalera iz BiH za “Blic” kaže da se ne osjeća prijatno zbog ove situacije.

Jelena Karleuša je po objavljivanju spornih fotografija uputila niz prijetnji i uvreda Vranješu, a njegova majka smatra da oboje treba da odgovaraju za svoje postupke.

– Nije mi prijatno. Uopšte ne želim da komentarišem da li je tačno ili nije. Jel’ moj sin nekog ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija trebalo je da vodi računa o tome. Jel’ ja treba da vodim računa o nečijim postupcima, ne razumijem? I moj komšija preko puta mene isto to radi. Da li je to princ Čarls, Jelena ili neko drugi, kao da me je briga – rekla je za majka Ognjena Vranješa, a zatim nastavila:

– Da vam kažem, ono što pričam sa sinom i o čemu razgovaram, to su intimne stvari. Ne želim da se moje ime i ime mog sina provlači kroz novine. Razumijem vas da pišete o tome. Za sve svoje postupke moramo da odgovaramo, pa tako i Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i svi ostali – završila je Vranješova majka.

Podsjetimo, nakon prijetnji i uvreda, Jelena Karleuša objavila je i prepisku na kojoj se vidi da moli fudbalera Ognjena Vranješa da demantuje da je ikada išta rekao u vezi sa njom, a rano jutros otputovala je u Kinu kod Duška Tošića.

(Blic)