Vijesti 14.09.2015.

Nastavlja se trebinjski rat, iz SNSD-a tvrde da je Vučurevićev audi još i skuplji nego što su mislili

ČITANJE: 1 minuta
slavko vucurevic i luka petrovic
Predsjednik trebinjskog SNSD-a i novoimenovani generalni sekretar ove stranke Luka Petrović optužio je gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića da će nabavka luksuznog audija 6 premašiti i prvobitnu cifru od 119.000 KM, uprkos Vučurevićevim tvrdnjama da je automobil plaćen mnogo manje nego što mu prebacuju.

U izjavi za portal Banjaluka.net, Petrović tvrdi da kupovina  novog automobila za gradonačelnika nema nikakvo opravdanje, pošto u svom voznom parku već imaju dobre automobile.

– U sve to moramo uzeti u obzir činjenicu da on nigdje nije dobrodošao, niti igdje putuje, pa mu novi auto i nije potreban. Najpoštenije bi bilo da gradonačelnik javno objavi ugovor o kupovini tog automobila, jer će, po našim saznanjima, na kraju koštati i mnogo više od 118.000 KM, koliko smo prvobitno govorili – tvrdi Petrović za Banjaluka.net.

Međutim, prozvani Vučurević, kaže za Banjaluka.net da se ne uzbuđuje previše zbog optužbi iz SNSD-a i, u svom stilu, poručuje im da “crknu svi odreda, na čelu sa njihovim stranačkim šefom”.

Prema njegovim riječima, sporni automobil plaćen je 79.000, a ne 119.000 KM, kako tvrdi opozicija. Na nabavku nove limuzine, kako tvrdi, odlučili su se jer je postojala potreba za novim vozilom.

– Naše najmlađe vozilo je staro 10 godina, što će reći da nismo imali odgovarajući automobil, zbog čega smo kupili taj audi. Oni koji nam zavide, vazda će kukati, i kad ima i kad nema para u budžetu, i zbog toga me i uzrujavaju previše – kaže
Vučurević.

(Banjaluka.net)

 

Oznake: Luka Petrović