Politika 21.01.2023.

Nastavljaju se politička prepucavanja Đajića i Stanivukovića

ČITANJE: 1 minuta

Svađa između gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i direktora UKC RS Vlade Đajića nastavila se i danas.

Đajić je na Fejsbuku napisao da je “djeci potrebno smijeha i radosti i da ga nikad srećnijeg nije vidio”, aludirajući na Draška Stanivukovića.

Stanivuković mu je odgovorio riječima da je njemu potrebna pomoć i podrška.

Tačno je da djeci treba smijeha i radosti, ali isto tako ovom doktoru treba pomoć i podrška, jer su primjetni sve učestaliji ispadi i neartikulisano ponašanje. Tužno je što direktor UКC obavlja posao klovna, umjesto da liječi ljude i domaćinski rukovodi najvećim zdravstvenim centrom u Republici Srpskoj, centrom čiji je ugled za vrijeme njegovog mandata značajno narušen – istakao je Stanivuković.

Ručak za učesnike plivanja za Časni krst u Banjaluci organizovan proteklog četvrtka, a na njemu su bili gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković te UKC-a Republike Srpske i predsjednik GO SNSD Banjaluka Vlado Đajić.

Poslije se Stanivuković pravdao na društvenim mrežama, nakon što su ga pojedine kolege opozicionari prozvali da sarađuje sa svojim političkim oponentom.

„Đajić je počeo da priča svoje viceve, što možete vidjeti u snimku koji pojedini mediji žele da predstave kao vrstu saradnje koja ne postoji, niti će ikada u tom pravcu postojati“, naveo je Stanivuković na Facebooku.