Politika 23.11.2020.

NASTAVLJEN TREND OSIPANJA DNS-a: Članovi lokalnog odbora u Laktašima pristupili SNSD-u

ČITANJE: 1 minuta

Sekretar Opštinskog odbora DNS-a Laktaši i izvršni direktor “Aerodroma RS”,  Ognjen Vučen juče je  napustio ovu stranku i zajedno sa još 15 članova OO DNS-a integrisao se u SNSD.

Ovim potezom nastavljen je trend osipanja lokalnih odbora DNS zbog nezadovoljstva politikom koju vodi predsjednik stranke Nenad Nešić, a vrlo brzo iz istog razloga očekuju se i nova napuštanja u Gradskom odboru DNS-a Gradiška.

Pored DNS-ovih članova, na jučerašnjem sastanku odluku o prelasku u SNSD donio je i  kompletan SPS-ov odbor reona Župa 2, među kojima su i članovi OO SPS-a i i odbornica Ružica Radeljić, koja ostvarivši odličan rezultat na lokalnim izborima sada ulazi u sastav kluba odbornika SNSD-a u Skupštini opštine.

“Prepoznata je politika SNSD-a u Laktašima koju ćemo voditi u narednom periodu, a to je politika razvoja Laktaša, domaćinski i korektan pristup prema svim građanima na području naše opštine”, napisao je na društvenim mrežama novoizabrani načelnik Laktaša, Miroslav Bojić komentarišuću jučerašnji sastanak.

(N.S/ Banjaluka.net)