Politika 08.08.2020.

NDP ODREDIO CILJEVE: Očekuju ulazak u gradsku vlast poslije izbora, podržavaju Radojičića

ČITANJE: 1 minuta

Gradski odbor NDP-a Banjaluka namjerava da poslije lokalnih izbora bude sastavni dio gradske vlasti u naredne četiri godine, rekao je predsjednik odbora Aleksandar Lukić.

Lukić je nakon sjednice ovoig odbora na kojoj je predstavljena odbornička lista za Skupštinu grada istakao da su kandidati i ranije na loklanom niovu ostvarivali zapažene rezultate.

“Ne vidim problem da tako nastavimo, a na listi smo posvetili pažnju mladima i damama, naravno uz svoje članove koji su sa nama dug niz godina”, rekao je Lukić novinarima.

Šef izbornog štaba NDP-a za Banjaluku Nikola Kužet je istakao da program te stranke za razvoj Banjaluke predstavlja kontinuitet politike sa kojom su i ranije izlazili na izbore.

“Konkretne ideje na planu razvoja Banjaluke u narednih 10 godina iznijećemo u javnost kada dođe vrijeme, a ostaje naša podrška Igoru Radojičiću”, rekao je Kužet.

On je izrazio zadovoljstvo što je gradska vlast u prethodne četiri godine prepoznala i počela implementirati dosta stvari iz njihovog programa.

Sjednici u prostorijama banjalučkog hotela “Vidović” prisustvovali su predsjednik NDP-a Dragan Čavić i drugi članovi Gradskog odbora stranke.

(Srna)