Politika 11.01.2021.

“NE POZNAJETE OSNOVNE POJMOVE” Radojičić i Stanivuković raspravljali na Tviteru

ČITANJE: 1 minuta

Nakon što se Igor Radojičić sinoć oglasio i demantovao Stanivukovićevu objavu da broj zaposlenih u javnim preduzećima, ustanovama i organizacijama Grada, zajedno s brojem zaposlenih u Gradskoj upravi, prelazi 3.000, uslijedio je odgovor Draška Stanivukovića

– Od koga Vodovod naplaćuje vodu? Od naših građana, gospodine Igore, i tako ima sopstveni budžet koji jeste budžet našeg grada i građana i onda se isplaćuju plate i za višak radnika koji ste vi zaposlili. Koliko je viška radnika u Centru za socijalni rad, Akvani, JUSC Borik itd? Znate li koliko je ugovora o djelu onih radnika koji ste vi primili na određeno i koliko ste ugovora potpisali poslije izobra nakon poraza? Sve vi to znate, za sada i bolje od mene, ali kada se upoznam sa svim, neće biti onako kako ste vi ostavili. Odmarajte – napisao je Stanivuković.

Radojičić je nakon toga poručio Stanivukoviću da ne razlikuje osnovne pojmove.

– Opet elementarno neznanje! Ne razlikujete osnovne pojmove. Neka Vam objasne razliku između “ugovora o djelu” i rada na određeno vrijeme. Neka Vam objasne razlike između ustanova, akcionarskih društava, društava s ograničenom odgovornošću, budžeta itd – napisao je Radojičić.

Stanivuković nije ostao dužan.

– Vama bi bilo bolje da su vam objasnili kako se na izborima pobjeđuje, a te pojmove vidim da dobro poznajete, s obzirom na to šta ste ih morali potpisati. Do sada ste na sve ćutali, pa bolje vam je da tako i ostane – zaključio je Stanivuković prepirku.

(banjaluka.net)