Biznis 11.02.2019.

Ne propusti ništa – premotaj svoj TV sadržaj

ČITANJE: 1 minuta

Ako ste korisnik m:tel Paketa koji sadrže TV kanale, budite sigurni da nećete propustiti omiljene sadržaje, jer imate mogućnost premotavanja čak 72 časa unazad!

U m:tel TV Paketima pronađite više od 230 TV kanala, HBO, Pickbox i AXN videoteku, koristite društvene mreže You Tube, Facebook i Twitter na svom TV-u, a poslužite se i opcijom za kontrolu sadržaja za djecu – „Dječija TV“ potpuno besplatno.

Pored bogatog sadržaja i svih ovih sjajnih mogućnosti koje vam nude m:tel Paketi, izdvajamo opciju premotavanja, uz koju možete gledati propušteni emitovani sadržaj u prethodna 72 časa. Dovoljno je samo da prelistate svoj TV vodič koji vam pruža kompletan uvid u raspored emitovanja TV programa za više dana, nađete propušteni sadržaj i jednostavno ga pustite pritiskom na dugme. Sadržaj možete pauzirati i premotavati naprijed-nazad, koliko god puta želite, a isti program možete pogledati i više puta, bez ograničenja.

Aktuelna ponuda za nove korisnike koja traje do kraja mjeseca marta, donijeće vam izbor popusta na pretplatu od 50% u trajanju od tri mjeseca ili sjajne televizore za 1 KM, a sve to možete pratiti na čak tri televizora u okviru jedne pretplate.

Uzmite najbolje na tržištu, uživajte u vremenu provedenom uz svoj TV prijemnik!

Informacije o m:tel Paketima pronađite na sajtu www.mtel.ba ili posjetite neku od m:tel poslovnica širom BiH! Pozovite svog operatera na broj korisničkog servisa 0800 50 000.