Vijesti 12.04.2016.

Nebojša Rojko prošao poligraf

ČITANJE: 2 minute
ROJKO
Nebojša Rojko, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Jelene Marjanović, prošao je poligraf i nije umiješan u ubistvo pjevačice, pišu beogradski mediji.

On je nekoliko dana bio u bjekstvu, policija ga je uhapsila u Brčkom, u BiH, nakon čega je deportovan u Srbiju. Ekipa Telegrafa pronašla ga je danas u njegovoj kući u Borči.

” Policija me je tretirala odlično, na poligrafu sam bio pola sata, u Bosnu sam prešao sa jednim ribarem koji me je prevezao iz Malog Zvornika do Velikog čamca, tamo sam bio dva dana, i ovde me je policija lepo tretirala, nisam kriv “, rekao je Vihor Rojko.

Podsjetimo, policija je prvo saslušala njegovog brata, Igora Rojka, da bi potom tražili Vihora.

Njegovi roditelji su tvrdili da njihov mlađi sin nije kriv, i da je pobjegao jer ima neodsluženu kaznu.

Nebojša Rojko za Telegraf kaže i da mu nije bilo svejedno kada je potraga za njim počela.

“Marjanoviće ne poznajem. Ne znam uopšte Zorana, nikad ih nisam video, ni Jelenu ni njega. I nije dolazio kod nas uopšte, niti onaj dan kada je nestala”, kaže Nebojša Rojko.

Na pitanje kako komentariše navode da je Zoran Marjanović glavni osumnjičeni, samo je kratko prokomentarisao “odmah sam to rekao, čim sam čuo”.

Nebojša je, inače, pobegao u Bosnu, kako kaže, jer mu je ostalo da odleži joŠ godinu i po dana u zatvoru.

Kaže da se presjekao kada je čuo da ga traže u vezi ubistva Jelene Marjanović.

“Ljudi, nije svejedno. Drugačije je kada te terete zbog nekih stvari nelegalnih, ali ovo je u pitanju ubistvo… Ja to nikad ne bih mogao da uradim”, rekao je Nebojša.

(N.N.)