Politika 18.09.2015.

Nedolično ponašanje načelnika Prnjavora: Gatarić izvrijeđao Željku Cvijanović

ČITANJE: 1 minuta
sinisa-gataric
Odbornici SNSD-a Prnjavor i drugih političkih partija napustili su današnju sjednicu lokalnog parlamenta nakon što je načelnik opštine Siniša Gatarić na najgrublji način izvrijeđao predsjednika Vlade Republike Srpske Željku Cvijanović.

Iz Opštinskog odbora SNSD-a Prnjavor saopšteno je da je Gatarić u potpuno mirnoj atmosferi, bez ikakvog povoda, za govornicom i pred kamerama Cvijanovićevu izvrijeđao kao premijera, ženu i majku, čime su i predstavnici OEBS-a bili šokirani.

“Ovakvim bahatim i prostačkim ponašanjem, Gatarić nas je zavadio sa svim normalnim ljudima i doveo u izolaciju opštinu, koju sada zaobilaze ugledni ljudi”, dodaje se u saopštenju.

U saopštenju se napominje da se zaslugom Cvijanovićeve i Vlade Republike Srpske na teritoriji opštine Prnjavor gradi autoput, četiri velika mosta, da se sredstvima Vlade završava projekat “Povelič” i niz manjih projekata, što zaslužuje pohvale, a ne uvrede.

Iz prnjavorskog SNSD-a ocjenjuju da bi opština ostvarila i više projekata da je imala “normalnog i kooperativnog načelnika koji okuplja i sarađuje, a ne ovakvog bahatog i nesposobnog koji već četiri godine nije ništa uradio, a usput je sve rasprodao i uništio”.

“Sramota je zbog ovakvog prostakluka i nedoličnog ponašanja načelnika Gatarića, to dokazuju i oni što su gledali u pod kada je Gatarić izgovarao ove riječi, a zbog ličnog interesa moraju ćutati”, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsjednik OO SNSD-a Drago Kalabić.

(Agencije)