Vijesti 19.04.2016.

Negoduju zbog bahatog parkiranja policije

ČITANJE: 1 minuta
policija-parkiranje-123
Službeno vozilo policije Republike Srpske juče, ispred tržnog centra Tropik u ulici Ivana Gorana Kovačića bb u Banjaluci, zloupotrijebilo je parking mjesto koje je namjenjeno za vozila kojima upravljaju lica sa invaliditetom.

Da je veoma česta zloupotreba parking prostora za lica sa invaliditetom od strane policije Republike Srpske, govori i podatak, da je Organizacija UDAS dana 24.03.2016. godine na veb portalu (www.udas.rs.ba ) objavila vijest o zloupotrebi parking prostora od strane policije Republike Srpske u tržnom centru Konzum u Banjaluci. Sada su promijenili lokaciju i tržni centar, ali zloupotreba je ostala ista.

Nažalost, svjedoci smo po ko zna koji put, da se zloupotrebljava parking prostor koji je namjenjen za vozila kojima upravljaju osobe sa invaliditetom, kako do strane nesavjesnih vozača, tako i od predstavnika onih koji trebaju da sankcionišu sve vozače koji se nepropisno parkiraju na parking mjesta osoba sa invaliditetom.

Ovim putem izražavamo veliku zabrinutost zbog veoma česte situacije u kojima službena vozila policije Republike Srpske zloupotrebljavaju parking mjesta namjenjena za vozila kojima upravljaju lica sa invaliditetom, kaže su u saopštenju UDAS-a.

Čitalac našeg portala poslao nam je fotografiju na kojoj je isti automobili danas bio parkiran na mjestu predviđeno za osobe sa invaliditetom, ovaj put u blizini Crkve Lazarice.

policija

A, ako je suditi prema pristiglim fotografijama ovakvih slučajeva ima širom grada:

policija parkiranje katastrofa

 

(Atv/Banjaluka.net)