Magazin 10.03.2016.

Nektar FreshWave Festival: Trodnevne ulaznice u prodaji

ČITANJE: 2 minute
fresh wave
Od danas, 10. marta 2016. godine, putem on-line ticket servisa Kupikartu.ba po SUPERPROMO cijeni od svega 39KM, mogu se kupiti trodnevne ulaznice za peti, jubilarni, FreshWave Festival!

Broj ulaznica je ograničen! FreshWave Festival je najveći festival elektronske muzike u Bosni i Hercegovini koji će se početkom avgusta 2016.godine održati petu godinu za redom u autentičnom i originalnom ambijentu banjalučke tvrđave Kastel.

Riječ je o tvrđavi smještenoj uz obalu i gradski most u najvećem gradu na rijeci Vrbas, koja je nastala u doba Rimskog carstva, a po kojoj je, čini se, Banja Luka i dobila ime, s obzirom da se još u rimskom dokumentu iz 1504. tvrđava naziva Castello di Bagna Luca.

Tvrđava nosi autentičan šmek što je uz jednu od najvećih, čini i jednom od najljepših tvrđava iz tog perioda na ovim prostorima. Upravo ovaj poseban, romantičan i mističan ambijent jedne od najstarijih tvrđava u BiH, sa jedinstvenim audio-vizuelnim doživljajem i neponovljivim setovima najvećih svjetskih i regionalnih DJ imena, čini FreshWave Festival (FWF) nezaboravnim festivalskim iskustvom!

Svoje DJ umjeće i vještine na binama FWF u prethodnim izdanjima festivala pokazali su: Mark Knight, Roger Sanchez, Uto Kareem, Christian Varela, Junior Jack, David Morales, Marko Nastić, Marko Vuković, Gemini DJ's i mnogi drugi, a svoje učešće u petom, jubilarnom izdanju festivala i to kao rezidenti festivala potvrdili su Nebs Jack, Mladen Tomić i Joma Maja!

Nektar FreshWave Festival održaće se od 4. do 6. avgusta 2016. godine na nekoliko festivalskih bina, a prvi potrđeni headliner ovogodišnjeg izdanja festivala je bez sumnje najcjenjeniji regionalni i svjetski DJ i producent koji dolazi iz Slovenije, a čiji rejting je dugi niz godina u samom svjetskom vrhu!

Iskonska techno zvijezda Uroš UMEK koji će na fantastičnoj tvrđavi Kastel nastupiti u četvrtak 04. Avgusta, prvog dana festivala. Ukoliko budete sa nama putem društvenih mreža, Facebook i Instagram u BiH, imaćete priliku osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, naravno, samo ukoliko se, putem on-line ticket servisa kupikartu.ba, dočepate prvog kontigenta ulaznica u BiH po superpromo cijeni od svega 39KM za tri festivalska dana!

Broj trodnevnih ulaznica po superpromo cijeni je ograničen, a za više informacija posjetite www.freshwavefest.com.

(PR)