Vijesti 17.10.2015.

“Nektar šampion 2015”: Počela borba za glavnu nagradu od 3.000 KM

ČITANJE: 2 minute
NEKTAR
Tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju piva „Nektar šampion“ počelo je u četvrtak, 15. oktobra i trajaće sve do 10. decembra 2015.godina.

Očekuje se da će broj zainteresovanih za učešće, na najzabavnijem šampionatu u Republici Srpskoj i BIH, premašiti sve dosadašnje rekorde.

– Nastavljamo s postizanjem sve boljih rezultata, s pobjedama i obaranjem rekorda. Sve to uz najbolju zabavu slavimo s onima koji nam daju energiju i motiv za takmičenje na tržištu – našim pivopijama, našim šampionima. Ovogodišnje rekordno interesovanje za izbor najboljeg pivopije, veliki je izazov za nas na koji ćemo odgovoriti još boljim zabavama u sljedeća dva mjeseca. To je ono što “Nektar šampion” čini pravom šampionskom tradicijom, jer nas sve motiviše da, uz najbolju zabavu, budemo još bolji. Novina koju smo uveli ove godine jeste da takmičenje nije ekipno, već je učesnik samo jedan i samo jedan može biti pravi “Nektar šampion”- izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Ngradni fond ove godine iznosi 6.000 KM. Prva nagrada iznosi 3.000 KM, druga 2.000 KM i treća 1.000 KM

Ovogodišnje takmičenje „Nektar šampion“ je podjeljeno u 4 regije u više od 30 gradova širom BIH. U brzom ispjanju piva iz boca od 0,33l oprobaće se preko 3000 učesnika u više od 100 lokala.

Takmičenje će se odvijati u dva nivoa. Prvi nivo su kvalifikacije u kojima će se takmičari iz lokala takmičiti za najbržeg “Nektar šampiona” u regiji. Iz svake regije 7 takmičara sa najboljim vremenom kvalifikuje se za posljednji nivo takmičenja. Pored ovih 28 takmičara, u posljednji nivo takmičenja kvalifikuju se još 4 takmičara sa najboljim ostvarenim vremenom, među svim ostalim takmičarima Nektar šampionata. Drugi nivo takmičenja je veliko finale koje će biti održano sredinom decembra i na kojem će se izabrati “Nektar šampion”.

Sve informacije o takmičenju, pravilima, načinu prijave, kao i fotografije i rezultati s takmičenja tokom cijelog Šampionata biće dostupni na stranici www.nektarpivo.com i zvaničnoj Facebook stranici Nektar pivo.

(Banjaluka.net)