Vijesti 06.07.2016.

“Nektarijada”: Veliko finale u petak 8. jula na Trgu Krajine

ČITANJE: 2 minute

Prilikom završetka „Nektarijade“, nagradne igre Banjalučke pivare, u petak 8. jula u 20 časova biće održano veliko finale, kada će biti izvučeni dobitnici glavnih nagrada. Izvlačenje će se održati na Trgu Krajine u Banjaluci, nakon čega će ljubitelji Nektar piva uživati u nastupu Ace Lukasa & Funhouse benda, i Ivane Selakov.

Tom prilikom ćemo saznati ko su srećni dobitnici automobila Mercedes C klase, BMW serije 3 i Audi A4, glavnih nagrada „Nektarijade“, a važno je napomenuti da je Banjalučka pivara za sve automobile uplatila porez.

Za dobru atmosferu, tokom izvlačenja, biće zaslužan i voditeljski par, koji čine Milan Kalinić i Marijana Mićić, a koji će donijeti brojne zanimljive sadržaje, ali i proglasiti srećne dobitnike „Nektarijade“.

Velika Nektar nagradna igra započela je 4. aprila, od kada se na učešće odazvalo stotine hiljada ljubitelja piva. U toku trajanja „Nektarijade“ uručeno je i više od 440 dnevnih nagrada, kao što su mini-frižideri puni piva, mini-suncobrani, ležaljke za plažu, fudbalske lopte “Adidas” i polo majice.

Za učešće u izvlačenju glavnih nagrada „Nektarijade“ bilo je potrebno sakupiti jedanaest čepova, koji su sa svoje unutrašnje strane bili obilježeni određenim slovom, a koji zajedno čine ispis „NEKTARIJADA“. Kako bi osvojili neku od dnevnih nagrada, takmičari su slali jedinstvene alfanumeričke kodove, ispisane ispod čepova označenih za nagradnu igru, putem SMS poruka ili zvaničnog sajta nagradne igre www.nektarijada.com. Kako bi šanse za osvajanje nagrada bile što veće, Banjalučka pivara je takmičarima stavila na raspolaganje mogućnost slanja neograničenog broja koverata i SMS poruka.

Dodatne informacije o nagradnoj igri “Nektarijada” mogu se pronaći na sajtu www.nektarijada.com, te na zvaničnom sajtu Banjalučke pivare www.banjaluckapivara.com, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Nektar piva.

(PR)