NEMA VIŠE “ROŠTILJNICE KOD RAJKA” Čuveno mjesto iz serije “Meso” sada na prodaju

Kuća u kojoj je velikim dijelom snimljena serija “Meso”, tačnije kuća u naselju Lazarevu u Banjaluci, u kojoj je bila smještena kultna roštiljnica “Kod Rajka” sada je na prodaju.

Dugometražni film i istoimena serija „Meso“ oduševio je publiku, a Banjalučanima bio zanimljiv upravo zbog lokacija koje viđamo gotovo svakodnevno.

Kao lokacija za snimanje roštiljnice “Kod Rajka” korištena je upravo  roštiljnica “Granada” u Lazarevu, koja je takođe bila kultni gradski objekat i takođe porodični biznis. Kao i u seriji.

Nakon snimanja serije ovaj restoran je zatvoren, a sada se, kako je napisao vlasnik prodaje ili izdaje.

Komšije kažu da je tužno vidjeti pustu kuću na prodaju ispred koje je nedavno boravila filmska ekipa, ali se nadaju da je serija vlasniku  bila od koristi i podigla cijenu kuće. Ipak, ne snimaju se serije u Banjaluci svaki dan.

(Srpskainfo)

DODIK: SDA izigrala načelni dogovor

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Istočnom Sarajevu da je SDA izigrala raniji načelni dogovor i da je SNSD ponovo izigran od Bošnjaka kada je riječ o formiranju vlasti na nivou BiH. “Formirali smo Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH i Kolegijum Doma. SDA je tu utrpala svoje kandidate, a onda su pobjegli

Fudbaleri Borca krenuli sa pripremama, čeka se Boateng

Prozivci u Fudbalskom klubu Borac koju je obavio trener Darko Vojvodić prisustvovala su 34 igrača, među kojima su i novajlije iz Voždovca Aleksandar Mirković i Aleksandar Pajčin koji se u banjalučkom prvoligašu nalaze na probi. 

ISKORISTITE NEODOLJIVU M:TEL PONUDU: HBO sadržaji za hladne januarske dane

Najbolji odmor nakon novogodišnjih tulumarenja, upravo je onaj koji ćete provesti u svom domu uz dobre filmove i serije. A za vaše potpuno uživanje ispred TV ekrana pobrinuo se i m:tel sa svojom aktuelnom ponudom za nove i postojeće korisnike TV Paketa – besplatan HBO dodatni paket koji možete da aktivirate do kraja januara i