Politika 22.10.2022.

Nemanja Majdov: Narod zna koga je birao – Milorad Dodik istinski lider Srpske

ČITANJE: 1 minuta

Svjetski džudo prvak iz Istočnog Sarajeva Nemanja Majdov istakao je da je Milorad Dodik istinski lider Republike Srpske i njenog naroda, što je narod po ko zna koji put prepoznao i ponovo ga izabrao za svog predsjednika.

“To je jasno kao dan svim ljudima koji vole Republiku Srpsku i koji brinu za njen opstanak. Politika čiji je cilj očuvanje Republike Srpske i njenih institucija, kao i opstanak srpskog naroda na ovim prostorima – jeste politika SNSD-a i Milorada Dodika”, istakao je Majdov u izjavi za Srnu.

On je ocijenio da “jedini koji žele i pokušavaju od pobjede Milorada Dodika da naprave ‘problem’ jesu ovi nesrećnici što su izgubili, jer se treba opravdati stranim silama koje su učestovale u početnom pokušaju ‘sklanjanja’ Republike Srpske”.

“Njima želim da poručim – dok je Milorada Dodika i nas neće moći! Narod zna koga je birao i koga je izabrao da vodi Republiku Srpsku, a to je Milorad Dodik koji uživa našu bezrezervnu podršku. Živjela Republika Srpska i živio predsjedniče Republike”, istakao je Majdov.