Sport 13.06.2021.

NEMILE SCENE: BSK ostao bez višeg ranga, nakon meča sa Naprijedom fizički obračun

ČITANJE: 1 minuta

Posljednje kolo Regionalne lige Zapad rješavalo je pitanje ko će u Drugu ligu – grupa Zapad. U Banjaluci su igrali Naprijed i BSK, a u Prijedoru FSA i Gorica iz Šipova.

Do ovog kola na čelu tabele je bo BSK. Imao je isti broj bodova kao Gorica (44), ali i gol razliku bolju za dva gola. A upravo je gol razlika odlučivala, ako klubovi budu imali isti broj bodova, o putniku u viši rang takmičenja, piše sportdc.net.

Na kraju se radovala ekipa Gorice, koja je trijumfovala kao gost sa 0:8, a BSK je zabilježio trijumf od 0:3. Oba kluba su imala po 47 bodova, ali je Gorica sada imala bolju gol razliku.

Susret u Banjaluci se završio, na žalost, nemilim scenama. Došlo je do verbalnog okršaja Nove Damjanovića iz BSK-a i Čede Ševarike iz Naprijeda. O tome je Damjanović rekao:

– Sjedili smo Ševarika i ja i došlo je do verbalnog okršaja. Pored nas je bila i policija, a Ševarika je bio vrlo bezobrazan i nepristojan. Počeo mi je psovati familiju, unučad. To je čuo moj sin, inače igrač BSK–a. Dotrčao je i fizički nasrnuo na Ševariku. Intervenisala je policija. Ognjen je odveden u policiju i očekujem da ga puste tokom noći, a meni i Ševariki je napisana prekršajna prijava. Želim ovom prilikom da čestitam ekipi Gorice na plasmanu. Oni u ovom momentu imaju bolju ekipu od BSK–a – rekao je Novak Damjanović za sportdc.net.

Ovaj portal pozvao je i Čedu Ševariku, a on je odgovorio da će se naknadno javiti, kako bi se čula i njegova priča o nemilim scenama na meču Naprijed – BSK.

(SB)