Magazin 27.03.2021.

NEOBIČNO VJENČANJE NA BJELAŠNICI: Sudbonosno “da” pod punom ski opremom

ČITANJE: 1 minuta

Mnoštvo parova koji su se planirali vjenčati prošle, ali i ove godine susrelo se s pitanjem: Da li se vjenčati tokom pandemije ili čekati neka bolja vremena? Međutim, uprkos pandemiji mnogi mladenci se odlučuju za zajedničku budućnost.

Mnogi parovi su i u doba korone odlučili da stanu na “ludi kamen” i da u teškim vremenima započnu novo poglavlje svojih života.

S druge strane, veliki broj vjenčanja je odgođen, ali oni parovi koji su se odlučili na vjenčanje usred pandemije morali su da to urade pod novim uslovima, bez velikih slavlja uz najuži krug porodice i prijatelja.

Posjetioci olimpijske ljepotice Bjelašnice u subotu su mogli svjedočiti nesvakidašnjem događaju.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u većem dijelu Bosne i Hercegovine uveden je djelimični lockdown, stoga mladenci, koji su već isplanirali vjenčanje, moraju biti maštoviti kako bi sa svojim najbližim obilježili sudbonosni dan.

Svečano odijelo i vjenčanicu, Alen i Selma su zamijenili skijaškom odjećom, pancericama i kacigama te sudbonosno “da” izgovorili na najnesvakidašniji način na nadmorskoj visini od 1.250 metara u punoj ski opremi.

Iako uslovi, koje je uzrokovala pandemija, zasigurno nisu oni koje bi poželjeli za dan svog vječanja. Ljubav nema granica te uspjeva zasjeniti i teške dane pandemije.

Ljubav je smisao života🤍
#skibjelasnica

Posted by Ski Centar Bjelašnica on Субота, 27. март 2021.

(A.M.)