Biznis 28.04.2017.

Neplanirani troškovi nisu više problem!

ČITANJE: 2 minute

Živimo u vremenu u kome je prosječnom platom teško pokriti sve mjesečne troškove. Nepredviđene situacije koje od vas hitno iziskuju dodatni novac često zadaju glavobolje. Obično u tim trenucima razmišljamo od koga bismo mogli pozajmiti novac, ali isto tako smo suočeni s neprijatnošću jer smo se po ko zna koji put našli u situaciji da se za pomoć obraćamo prijateljima ili porodici.

Forza.ba je prva finansijska organizacija na bh. tržištu za kratkoročne pozajmice u malim iznosima od 100 do 390 KM, kreirana za rješavanje upravo tih nepredviđenih i hitnih situacija klijenata. Apliciranje za pozajmicu se vrši isključivo putem online platforme na www.forza.ba, što je potpuno prilagođeno digitalnoj eri življenja.

Prednosti ovog načina apliciranja za sredstva su višestruke:

  • Brzina – u roku od 15 minuta po odobrenju možete podići svoj novac na šalterima “Pošta Srpske”
  • Prilagođenost – sami određujete iznos i period otplate
  • Jednostavnost – Forza je digitalno uvezana sa Centralnim registrom i informacijama Centralne Banke BIH i IDEEA, što omogućava brzu i laku provjeru kreditne sposobnosti onoga ko aplicira ps tako za dodatnim papirima i obrascima nema potrebe.
  • Diskrecija – Zagarantovana sigurnost podataka klijenata
  • Dostupnost – Forza tim za podršku vam stoji na raspolaganju svaki dan od 9 do 18 časova, a možete ih kontaktirati putem telefona na 051/492-610 ili putem Viber aplikacije na 065/353-353

U toku je i prvomajska akcija u kojoj Forza nudi niže troškove obrade pozajmice ukoliko se prijavite do 30. aprila i to:

Uzmeš 100 – vratiš 122 KM
Uzmeš 200 – vratiš 240 KM
Uzmeš 300 – vratiš 366 KM

FORZA kredit online platforma je trenutno omogućena samo klijentima sa prebivalištem u Republici Srpskoj, a uskoro će biti omogućena i usluga pozajmica stanovnicima Federacije Bosne i Hercegovine.

Bilo da je u pitanju kupovina, hitne popravke u domaćinstvu ili jednostavno želite pokriti trenutnu nelikvidnost kućnog budžeta Forza je tu da vas podrži!