Politika 25.10.2021.

Nešić: MUP profesionalnim radom spriječio otmicu Stevanovića

ČITANJE: 1 minuta

Lider DNS-a Nenad Nešić istakao je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske profesionalnim i predanim radom i brzim djelovanjem uspjeli spriječiti otmicu Miloša Stevanovića, advokata iz Bijeljine i jednog od čelnih ljudi ove stranke.

Nešić je naglasio da je svaki vid kriminalnog ponašanja za osudu, a ukoliko je isto usmjereno na povredu ličnog i tjelesnog integriteta jednog ljudskog bića, tim prije ova djela imaju posebnu težinu i počinioce istog treba najstrože kazniti, saopšteno je iz DNS-a.

“Ovim putem se posebno zahvaljujem Policiji Republike Srpske, ljudima koji su učestvovali u akciji hapšenja i dali svoj doprinos da se ovakvo zlodjelo spriječi”, naveo je Nešić.

Prema njegovim riječima, MUP je još jednom pokazao i dokazao svoju profesionalnost i ključnu ulogu u zaštiti svojih građana, te očuvanju javnog reda i poretka.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske uhapsili su na području Bijeljine tri lica, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično djelo otmica, a u vezi sa krivičnim djelom pripremanje.

(Srna, E.M)

Oznake: Nenad Nešić