Politika 13.05.2022.

NEŠIĆ: Pomoć je morala biti dvostruko veća

ČITANJE: 1 minuta

Pomoć borcima, mladima i penzionerima je morala biti bar 200 KM. Srpskom narodu u Republici Srpskoj nije dovoljno da imitiramo Srbiju. Narod u Srpskoj je zaslužio da ličimo na Srbiju koja je svoje građane pomagala jednokratno sa 100 €, poručio je predsjednik DNS-a Nenad Nešić, saopšteno je iz ove stranke.

– Odlazeći član Predsjedništva Milorad Dodik na ovaj način neuspješno pokušava da zamaskira potpuno odsustvo rezultata u ključnim oblastima za ove kategorije stanovništva u Republici Srpskoj.

Kada ga pobjedim u trci za srpskog člana Predsjedništva a politika trećeg puta preuzme odgovornost u Republici Srpskoj garantujem da ćemo suštinski voditi računa o mladima, borcima i penzionerima. Izgradićemo 1000 stanova za 4 godine za mlade bračne parove, borce i višečlane porodice. Prosječna penzija biće 50% prosječne plate a mjesečna i godišnja boračka naknada biće veća za 50%.

I ako ovo ne postignemo za našu Srpsku, neće me narod morati sklanjati jer riječ je riječ i skloniću se sam – zaključio je Nešić.

(SB)

Oznake: Nenad Nešić