Politika 11.03.2021.

NEŠIĆ U PRIJEDORU: Očekujemo da jedan od kandidata za inokosne funkcije bude iz DNS-a

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić izjavio je večeras da je ova stranka već ušla u predizbornu kampanju i da priprema stranačku infrastrukturu za opšte izbore.

“Očekujemo da DNS da kandidata za inokosnu funkciju, a da bi taj kandidat i pobijedio treba na vrijeme krenuti sa pripremama”, rekao je Nešić novinarima u Prijedoru gdje je prisustvovao sjednici Regionalnog odbora DNS-a Prijedor kojem pripadaju i opštinski odbori Kozarska Dubica, Novi Grad, Kostajnica, Krupa na Uni i Oštra Luka.

On je istakao da je cilj sastanka bio upoznavanje članova regionalnih odbora Izborne jedinice jedan sa ekonomskim programom “Za našu Srpsku” koji je u izradi.

“Željeli smo da obavijestimo naše aktiviste i članove, kao i predsjednike opštinskih i gradskih odbora o planu i daljem djelovanju DNS-a, koji želi promjene u Republici Srpskoj”, rekao je Nešić.

On je dodao da će DNS svim svojim kadrovima koji su smijenjeni pružiti pravnu pomoć i podršku da ostvare svoja prava pred sudovima.

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Prijedor Milenko Đaković izjavio je novinarima da su na sastanku razmatrane i političke teme na svim nivoima vlasti, sa akcentom na nivo regije.

“DNS je konsolidovan i nastavlja se politika koju gradi već 20 godina. Razmijenićemo mišljenja o sadašnjem političkom trenutku, dogovoriti se da idemo dalje u razvoj politike DNS-a na području grada Prijedora, regije i Republike Srpske, a i na nivou BiH”, rekao je Đaković.

(Srna/SB)

Oznake: Nenad Nešić