Region 30.09.2022.

NEZVANIČNO: Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana, ubijen ili teško ranjen u Panami?

ČITANJE: 1 minuta

Prema nezvaničnim informacijama, u Panami je ubijen navodni vođa kavačkog klana Radoje Zvicer.

Prema istim informacijama, on je likvidiran u jednoj vili u kojoj je bio u društvu M.B. Ova vest je večeras prostrujala u Srbiji i Crnoj Gori, ali zvanične potvrde još nema.

Da li je zaista ubijen ovaj Kotoranin, i to samo tri nedelje posto je u Istanbulu ubijen vođa rivalskog klana Jovica Vukotić, još se proverava.

– U vreme ubistva Vukotića u Istanbulu je boravio i Zvicer – navodi sagovornik “Novosti” blizak obaveštajnim strukturama.- Prema dostupnim podacima posle toga se prebacio u Iran. Da li je zaista on ubijen u Panami, znaće se vrlo brzo. Inače, vest o ubistvu Zvicera do Srbije je stigla iz Dubaija, prenose novosti.rs.

Kako nezvanično saznaje Kurir, večeras posle 20 časova u Panami je navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, objavili su panamski mediji.

Prema prvim informacijama, Zvicer je upucan u iznajmljenoj vili u Panami i bori se za život. On je prema nezvaničnim informacijama panamskih novinara u vreme atentata bio u društvu svog bliskog saradnika B. M. Oni dodaju da će zvanična potvrda policije stići za nekoliko dana.

Da podsetimo na Zvicera je do sada pokušano više atentata. Zvicer je izrešetan pretprošle godine usred dana dok je džogirao u blizini svog stana u Kijevu.

Radoje Zvicer jedan je od uticajnijih ljudi u podzemlju poslednjih godina. On je, uz Slobodana Kašćelana, označen kao vođa kavačkog klana, za koji se vezuje trgovina narkoticima, ubistva i brojna druga krivična dela.

(SB)

Oznake: Radoje Zvicer