Vijesti 20.10.2015.

Nije izdržala operaciju: Preminula Ena Kadić bivša mis Austrije porijeklom iz BiH

ČITANJE: 1 minuta
ena kadic
Ena (Enisa) Kadić (26), rodom iz Bosanske Otoke, inače Miss Austrije za 2013. godinu, preminula je tokom operacije posle pada sa Evropskog mosta u Inzbruku, a austrijski portal oe24 spekuliše da je ljepotica pala u 30 metara dubok ambis u momentu kada je htjela da napravi selfi.

Ena je teško povrjeđena kada je prilikom džogiranja, pod za sada nejasnim okolnostima, pala niz strmi obronak brda Bergizel kod Inzbruka. Imala je prelom ruku u kukova, a i jetra i pluća joj joj bili jako oštećeni.

Kako javlja portal oe24, policija isključuje mogućnost samoubistva, ali i umješanost drugog lica. Naime, jedan očevidac posvjedočio je da je video Enu u petak oko pola jedan kako sa telefonom u ruci stoji pored ograde iznad ambisa, pa se spekuiliše da je u smrt otišla želeći da napravi selfi.

Ona je oko pola dva popodne jedva uspjela mobilnim telefonom da pozove brata. Rekla je da leži ispod platforme na Bergizelu. Njena majka je odmah pozvala spasioce, a dva studenta koja su se našla u blizni, pružila su joj prvu pomoć.

(Agencije)