Vijesti 23.01.2016.

Nije joj suđeno: Žena u Vorčesteru osvojila milione na lutriji, ali je oprala tiket u mašini

ČITANJE: 1 minuta
lutrija
Naime, jedna žena tvrdi da je u veš mašini oprala tiket za lutriju koji je mogao da joj donese dobitak od 43,6 miliona evra (33 miliona funti).

Žena je došla na prodajno mjesto lutrije u Vorčesteru sa oštećenim papirićem za koji vjeruje da ima dobitnu kombinaciju brojeva.

Međutim, na listiću se ne vidi datum, bar kod i serijski broj, jer je sve isprano, izvještavaju britanski mediji.

Natu Patel, vlasnik trafike u koju je žena došla, kaže da ne postoji način da se provjeri da li je tiket dobitni osim da se skenira njegov bar kod.

Nesrećna žena, čije ime nije poznato javnosti, navodno je dobitni tiket zaboravila u džepu od farmerki koje je stavila u veš mašinu na pranje. Zbog toga nije u mogućnosti da dokaže da je njen listić dobitni.

Iz lutrije Kamelot su rekli da su upoznati sa cijelim slučajem i da ga istražuju. Drugu polovinu ukupnog džekpot dobitka, koji je iznosio 87,2 miliona evra (66 milona funti), dobio je bračni par Dejvid i Kerol Martin, koji su imali ispravan listić sa šest pogođenih brojeva.

Ovaj neostvareni dobitak od 43,6 miliona evra neće biti najveći u istoriji. 2012. godine nikada nije pronađen vlasnik listića vrijednog 84,3 miliona evra.

(NN)