Politika 08.01.2022.

“Nije ovo dan Milorada Dodika, nego Dan Republike” Lider SNSD žestoko opleo po opoziciji

ČITANJE: 1 minuta

Danas obilježavamo veliki praznik, nije danas dan Milorada Dodika ili SNSD-a, nego dan Republike Srpske i to treba da ima na umu i opozicija. Ako ne bude Republike Srpske, čime će se opozicija baviti – poručio je srpski član Predsjedništva BiH i lider SNSD Milorad Dodik.

Urazgovoru za RTRS, Dodik je istakao da na polaganju vijenaca u čast poginulim borcima, upriličenom povodom Dana Republike, nije bilo nikog iz opozicije.

– Nisu došli čak ni poslanici u Narodnoj skupštini RS iz opozicionih stranaka. Ranijih godina nije bilo tako – rekao je Dodik i pozvao predstavnike opozicije da dođu večeras na svečanu akadamiju povodom Dana Republike i da se pridruže drugih svečanostima povodom ovog praznika, prenosi Srpskainfo.

– Eskobar je nedavno rekao da “neće biti jedinstvenog fronta u Republici Srpskoj” i ispostavilo se da je, nažalost, bio u pravu – rekao je Dodik.

On je poručio da su mladi u Srpskoj često svjesnije od srednje generacije u kakvoj je situaciji danas Republika Srpska i zašto je bitno srpsko jedinstvo.

(A.M.)