Biznis 01.04.2019.

Nije šala, uz 10 Nektara do tri Poršea

ČITANJE: 2 minute

Vjerujte nam nije šala, Banjalučka pivara je započela do sada najveću nagradnu igru pod nazivom „10 ‘ladnih Nektara“, a to potvrđuju čak tri “Porše” automobila koji će obradovati najsrećnije pivopije.

Ljubitelji “Nekar” piva imaće priliku da od 02. aprila do 30. juna iskušaju svoju sreću, a već 6. jula 2019. godine u velikom finalu saznaćemo imena vlasnika novih četverotočkaša i to  2 x  Porsche Cayman 718 (982) i  1 x Porsche Boxter 718.

Sve što je potrebno za učešće, u izboru za glavne nagrade, jeste sakupiti deset crvenih čepova boca ili crvenih otvarača limenki “Nektar” piva i poslati ih u koverti sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) na adresu: Banjalučka pivara a.d., Slatinska 8, 78000 Banja Luka,  sa naznakom „Za nagradnu igru – 10 ‘ladnih Nektara“. Ispravno popunjene koverte moguće je ubaciti i u jednu od posebno dizajniranih kutija koje će se nalaziti u svim većim tržnim centrima i na taj način se može učestvovati u igri besplatno.

Pored glavnih, sve učesnike očekuje i veliki broj dnevnih nagrada. Tokom tri mjeseca, najsrećnije ljubitelje “Nektar” piva,  kompanija će obradovati sa 90 mini-frižidera, 90 velikih suncobrana i 90 vrtnih garnitura, a izvlačenje će se odvijati na svaka 24 časa automatski, metodom slučajnog kompjuterskog izbora. Za učešće je potrebno pronaći jedinstveni alfanumerički kod koji se nalazi ispod crvenih čepova i crvenih otvarača limenki Nektar piva i isti poslati putem SMS-a na broj 091 212 402 ili putem „Nektar“ Viber public chat-a.

Jedini kriterijum koji je potrebno ispuniti, kako bi bili dio nagradne igre, jeste onaj vezan za starosnu dob i mjesto prebivališta. Sve punoljetne osobe mogu iskušati svoju sreću i poslati neograničen broj crvenih čepova sa boca i crvenih otvarača limenki, kao i neograničen broj različitih kodova.

Spisak dobitnika dnevnih nagrada biće objavljen na zvaničnoj internet stranici www.nektarpivo.comkao i na zvaničnim Facebook i Instagram profilima “Nektar” piva, a na istom mjestu će se nalaziti i sve  informacije o nagradnoj igri.

(Nezavisne)