NIKOLA ĐURIČKO: Čovek se najbolje smeje na svoj račun

Proslavljeni srpski glumac Nikola Đuričko održao je u srijedu uveče u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci stand-up show “Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a nikada niste smeli da ga pitate”.

Đuričko je tokom nastupa prepričavao anegdote i šale iz svog života, a već pri izlasku na pozornicu uspio je da nasmije cijelu salu Banskog dvora svojim predstavljanjem: “Dobro veče, ja sam Nikola Đuričko, naš poznati glumac.”

Proslavljeni glumac je publici pričao o tome šta je morao da pjeva u prvom razredu, kako je izgubio 40 klinaca, zašto je pao balet, zašto je nosio helanke i mnoge druge zanimljive anegdote iz života.

Đuričko je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je nastupio u gradu na Vrbasu te da se uvijek najbolje nasmijemo kada se smijemo na svoj račun.

“Mislim da je to jedini način da se čovek dobro nasmeje, jer ako se ne nasmeje na svoj račun, teško da ima pravo da se smeje na tuđi račun. Niko ne želi da sluša kako nekoga drugog tamo maltretiraš”, istakao je Đuričko.

Proslavljeni glumac smatra da upravo ovakav humor povezuje njega na sceni s publikom.

“Čini mi se kada se čovek smeje sam sebi da se tada publika najviše uveže s izvođačem, jer i oni mogu da se smeju sebi, ali i meni. Mislim da to nije ništa strašno, kome se smeje neka se smeje”, zaključio je Đuričko.

Dodao je da mu je drago što publika ima priliku da ga upozna u drugačijem svjetlu od onog na koji je navikla.

“Meni se čini da najbolje pričam priče iz svog života. Činilo mi se da publika poznaje mene na jedan izvestan način, zato sam imao potrebu da prikažem i neku drugu stranu sebe”, naglasio je Đuričko.

Što se tiče narednih planova, proslavljeni glumac ističe da će publika imati priliku da ga vidi u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gdje nastupa sa svojim redovnim repertoarom, ali da su u najavi i novi filmski i televizijski projekti.

“Igram u Jugoslovenskom dramskom moj redovni repertoar, a pored toga snimam i ‘Senke nad Balkanom’. Takođe, režirao sam par epizoda ‘Žigosanih’, tako da sam se malo bacio i na to”, istakao je Đuričko. Organizator stand-up spektakla u Banskom dvoru u Banjaluci bila je Agencija “Queen estrada”.

(Nezavisne)

Ovo su domaći servisi na kojima možete plaćati online

Online kupovina sve je popularnija u BIH, što i ne čudi s obzirom na njenu praktičnost. Kupovati možete iz udobnosti svog doma ili bilo gdje drugo da se nalazite i na taj način štedjeti dragocjeno vrijeme i izbjeći gužve koje u prodavnicama često znaju biti zamorne. Još jedna prednost online kupovine je da u isto

DODIK I VIŠKOVIĆ O SLUČAJU “DAVID”: Ekshumacija želja roditelja, nema okupljanja na štetu drugih građana

Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, istakao je danas da je slučaj mladića Davida Dragičevića (21) tragičan događaj i ponovio da tužilaštvo treba da ga riješi. On je dodao da je ekshumacija posmrtnih ostataka mladića bila želja roditelja. – Izražavam saučešće porodici, ali politika je uvučena u taj slučaj. Još jednom apelujemo da tužilaštvo i sud

SASTANAK KOD PREDSJEDNICE: O prvih 100 dana rada Vlade RS i formiranju vlasti na nivou BiH

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović održala je sastanak sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, predsjednikom i potpredsjednicima Vlade Srpske Radovanom Viškovićem, Antonom Kasipovićem i Srebrenkom Golić, te predsjednicima parlamentarnih stranaka koje čine većinu u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Tema sastanka bila je prvih 100 dana Vlade Radovana Viškovića, a u Palati predsjednika su prisutni

PLAVI TELEFON TE TREBA Poziv za nove volontere i volonterke

Savjetodavna linija za djecu i mlade Plavi telefon u potrazi je za novim volonterima i volonterkama. Tražimo osobe starije od 19 godina koje: žele pomoći i biti podrška djeci koristeći empatiju i stečena znanja odgovorne su i motivisane za građenje sebe kao ličnosti trenutno borave u Banjaluci Odabrani volonteri i volonterke će dobiti: obuku iz

FK BORAC: Sa četiri gola u mreži Slobode do pet bodova prednosti nad Slogom

Borac je najviše profitirao nakon mečeva 18. kola lige Republike Srpske. Banjalučani su pobjedom nad Slobodom 4:0 stekli pet bodova prednosti u odnosu na Slogu koja je remizirala u Gradišci. Krilni igrač Almedin Ziljkić bio je veoma raspoložen za igru i stvarao je velike probleme gostima. Upisao se i u strijelce ali ističe da u